ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα 5 χρωματιστά blazers που θα σου φτιάξουν τη διάθεση


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Τα 5 χρωματιστά blazers που θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Instagram/juliesfi
Όχι μαύρο, όχι λευκό, αλλά ένα χρωματιστό blazer

Το μαύρο blazer είναι από τα βασικά κομμάτια μιας διαχρονικής και κλασικής γκαρνταρόμπας, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Υπάρχουν όμως και blazers τα οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στη μόδα και τα επόμενα 5 χρόνια για τα αγοράσουμε. Μπορούμε πολύ απλά να θέλουμε ένα χρωματιστό blazer για να μας ανεβάσει τη διάθεση ή απλά γιατί μας άρεσε.

Ναι, το χρώμα έχει άμεση ανταπόκριση στην ψυχολογία μας και μερικά χρώματα μας βοηθούν στο να αισθανθούμε πιο όμορφα, πιο χαλαρά, να ηρεμήσουμε και πολλά ακόμα. Αν κάτι τέτοιο μπορεί να στο προσφέρει ένα απλό, καλοραμμένο blazer, γιατί να μη το δεχτείς; Πέρα από την πλάκα όμως, αυτή τη σεζόν τα χρωματιστά blazer είναι και πάλι εδώ, σε λίγο πιο μουντα χρώματα, αν εξαιρέσουμε το κόκκινο φυσικά. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 5 πιο στιλάτα που βρήκαμε για εσένα και μη ξεχνάς, μπορείς να τα αγοράσεις με ένα απλό κλικ!

1. Max&Co. - Χαλαρή γραμμή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Pinko - Slim Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Toi & Moi - Με όψη suede - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Orsay - Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Pennyblack - Κοτλέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.