ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το '90s trend που αγαπήσαμε -5 cargo παντελόνια που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Το '90s trend που αγαπήσαμε -5 cargo παντελόνια που θέλεις στη ντουλάπα σου
Phoebe Philo
Τα cargo παντελόνια που πάντα ήθελες, τώρα μπορείς να τα αγοράσεις με ένα κλικ

Για τα cargo παντελόνια αρχικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το γυναικείο μουσικό συγκρότημα All saints, που δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς αυτά τα φαρδιά και cool παντελόνια. Τα έκαναν μεγάλο trend τότε, το θυμόμαστε και το φοράμε ακόμα και σήμερα. Φυσικά και υπήρξε ένα τεράστιο κενό, όπου τα cargo παντελόνια είχαν κρυφτεί για τα καλά σε πατάρια, σεντούκια και second hand μαγαζιά, αλλά εδώ και 2-3 χρόνια απολαμβάνουμε και πάλι τη συντροφιά τους.

Ναι, στις μέρες μας βλέπεις τους πάντες, από celebrities και influencers, μέχρι παιδιά στο σχολείο και μεγαλύτερες γυναίκες να φοράνε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αυτά τα άνετα παντελόνια. Μέχρι και η ιέρεια του στιλ, η βασίλισσα της αισθητικής, η Φίμπι Φίλο, στην καινούργια σειρά της δημιούργησε ένα cargo παντελόνι στο χρώμα του μανιταριού. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις αυτό το παντελόνι στη ντουλάπα σου ή να αποκτήσεις ένα ακόμα ή και δύο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Με ένα κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου cargo παντελόνι. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
Phoebe Philo

1. Pinko - Μαύρο Cropped Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Desigual - Γκρι Cargo Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Funky Buddha - Μονόχρωμο Regular Fit Καφέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Desigual - Faux leather-effect "Bristol" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Attrattivo - Δερματίνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.