ΣΤΙΛ SHOPPING

Get The Look: Αντίγραψε το σικάτο nude look της Τζένιφερ Λόπεζ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Νοεμβρίου 2023

Get The Look: Αντίγραψε το σικάτο nude look της Τζένιφερ Λόπεζ
GETTY IMAGES
Η Τζένιφερ Λόπεζ με ένα σικάτο nude look που αξίζει να αντιγράψεις

Ό,τι και να φορέσει η Τζένιφερ Λόπεζ γίνεται αυτόματα ανάρπαστο στην αγορά. Είναι μια ταλαντούχα γυναίκα, που αγαπιέται όχι μόνο για τα τραγούδια της, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά της. Ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ έγινε πρωτοσέλιδο και μας απασχόλησε και μας συγκίνησε λόγω της μακροχρόνιας ιστορίας τους. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν η Τζένιφερ πήγε να αγοράσει φυτά για το νέο τους σπίτι, με ένα εξαιρετικά σικάτο look, το οποίο πολλές θα θελήσουν να αντιγράψουν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ λοιπόν πήγε για ψώνια με ένα nude σύνολο, που αποτελούνταν από ένα cargo παντελόνι, ένα κολλητό ζιβάγκο, μια shopping bag στο χρώμα του πούρου και καμηλό μποτάκια. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ψηλά σε ένα messy bun και φορούσε χρυσούς κρίκους και καφέ γυαλιά ηλίου. Σικάτη, απλή και πολύ updated. Αν θέλεις και εσύ να ντυθείς σαν την Τζένιφερ, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα, όπου θα βρεις ένα ολοκληρωμένο outfit. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES
Jenny.Gr
splashnews.com

1. Notes du Nord Inessa - Cargo παντελόνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Stradivarius - Ζιβάγκο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. EXE - Μποτάκια με κορδόνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Valentino - Τσάντα Special Martu - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.