ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα άνετα ψηλοτάκουνα για το γραφείο (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιουλίου 2024

Shopping Alert: Τα άνετα ψηλοτάκουνα για το γραφείο (και όχι μόνο)
Instagram/jennywalton
Αν θέλεις να φορέσεις ψηλοτάκουνα στο γραφείο, τότε σου έχουμε τις πιο άνετες και κομψές επιλογές

Ναι, θέλουμε να φοράμε ψηλοτάκουνα. Ναι, τα αγαπάμε και ψάχνουμε συνεχώς τα πιο στιλάτα, αλλά ταυτόχρονα και τα πιο άνετα. Σου ακούγεται μη συμβατή η ένωση μεταξύ στιλάτου και άνετου; Είμαστε εδώ για να σε κάνουμε να το ξανασκεφτείς.

Το να φοράμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσι δε θα έπρεπε να σημαίνει και απαραίτητα μηδενική στήριξη της καμάρας του ποδιού, φουσκάλες, κάλοι και πόνοι στα πόδια. Φυσικά και υπάρχουν αρκετά παπούτσια που μπορούν να προκαλέσουν τα παραπάνω, αλλά ψάχνοντας και δοκιμάζοντας εμφανίζεται στο τέλος αυτό που μπορεί να έχει και τις δύο ιδιότητες. Ειδικά τις καθημερινές στη δουλειά χρειαζόμαστε ψηλοτάκουνα που να μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες τουλάχιστον για 8 ώρες και να ταιριάζουν με το προσωπικό μας στιλ. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα της αγοράς, που ολοκληρώνουν το look σου με τον πιο κομψό τρόπο. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Exe - Ψάθινα mules δίχρωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Aldo - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. ALESSANDRA BRUNI - Δερμάτινα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Answear Lab - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. HISPANITAS - Με ύφασμα και δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.