ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Brunch o'clock: 7 cool looks για να είσαι στιλάτη, αλλά και άνετη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Σεπτεμβρίου 2023

Brunch o'clock: 7 cool looks για να είσαι στιλάτη, αλλά και άνετη
Instagram/lucywilliams02
Το κυριακάτικο brunch σε θέλει στιλάτη, αλλά εσύ θέλεις να είσαι και άνετη

Όπως έχει πει και η Ζιζέλ «Στην προσωπική μου ζωή δεν φοράω τίποτα που να μην είναι άνετο, όσο στιλάτο και αν είναι» και όταν κάτι τέτοιο βγαίνει από το στόμα ενός εκ των μεγαλυτέρων supermodels, τότε αποκτά μια παραπάνω βαρύτητα και για εμάς. Ας αναρωτηθούμε συγκεκριμένα την όμορφη εμπειρία του κυριακάτικου brunch σε συνδυασμό με αυτό που πράττει η Ζιζέλ. Πας δηλαδή για φαγητό και για ποτό με τους φίλους σου, χωρίς να ξέρεις πόσες ώρες θα κάτσεις εκεί και αν από το brunch θα καταλήξεις στα απογευματινά cocktails. Μέσα σε αυτή την κατάσταση δεν θα ήθελες να αισθάνεσαι άνετα με το look σου;

Η άνεση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που πρέπει να μας απασχολούν σε σχέση με το σύνολό μας, ειδικά όταν πρόκειται να πάμε για φαγητό. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιάσεις το στιλ για αυτήν. Μπορείς να τα έχεις και τα δύο, απλά και μόνο επιλέγοντας κομμάτια που να είναι και άνετα, αλλά και στιλάτα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 7 looks που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τέλεια στο κυριακάτικο brunch και άνεση και στιλ. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά off-shoulder tops και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.