ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λεοπάρ: Πώς να το φορέσεις χωρίς να γίνεις «mob wife»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιανουαρίου 2024

Λεοπάρ: Πώς να το φορέσεις χωρίς να γίνεις «mob wife»
Instagram/alessandraambrosio
Αν σου αρέσει το λεοπάρ print, αλλά όχι η mob wife αισθητική, σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση

Το λεοπάρ print είναι στις ντουλάπες των γυναικών εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Προφανώς και δεν το ανακάλυψε η Gen Z με τη «νέα» τάση που έφερε στο προσκήνιο, τη mob wife αισθητική. Στα 80’s και στα 90’s το print αυτό ήταν στις «δόξες» του και όλες οι ντουλάπες θα είχαν μέσα από ένα τουλάχιστον item με αυτό το εξωτικό μοτίβο. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή σχεδόν σε όλες τις γκαρνταρόμπες να υπάρχουν λεοπάρ prints που δεν έχουν αγοραστεί αυτή τη σεζόν, αλλά είναι από vintage καταστήματα, από second-hand καταστήματα ή απλά χαρισμένα από μαμάδες, γιαγιάδες, θείες και τα σχετικά.

Αν σου αρέσει αυτό το -πραγματικά- κλασικό print δεν χρειάζεται να ντυθείς σαν mob wife για να το φορέσεις. Μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της Κέιτ Μος, η οποία προτιμούσε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της συνδυασμένα με ένα μόνο αξεσουάρ ή λεπτομέρεια σε λεοπάρ. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε βρει αρκετές ιδέες για να φορέσεις και εσύ το αγαπημένο print αυτόν τον χειμώνα, χωρίς να αλλάξεις την προσωπική σου αισθητική. Ρίξε μια ματιά και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Δες στην παρακάτω λίστα τα πιο cool λεοπάρ παπούτσια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.