ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Casual & στιλάτα looks με sneakers - Ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για κάθε μέρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαρτίου 2024

Casual & στιλάτα looks με sneakers - Ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για κάθε μέρα
Instagram/hannahlewisstylist
Πώς να συνδυάσεις τα sneakers σου την άνοιξη του 2024 για cool και καθημερινά looks

Λατρεύεις τα sneakers όπως κι εμείς. Είμαστε εξαιρετικά συνδεδεμένοι μαζί τους, υπάρχει μια συναισθηματική σχέση πέρα από την ενδυματολογική προσέγγιση. Είναι άνετα, είναι νεανικά, είναι cool, είναι versatile χάρη στη μια και μοναδική Φίμπι Φίλο -προφανώς και γυναίκα- είναι χαρούμενα και είναι εδώ και θα μείνουν εδώ. Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός σε εποχές όπου αυτά τα «θεόσταλτα» παπούτσια δεν ήταν αποδεκτά σε χώρους εργασίας. Τα sneakers απαιτούν την προσοχή και τον σεβασμό μας και θα τα έχουν.

Αυτή την άνοιξη αφού έχεις αγοράσει τα sneakers που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπική σου αισθητική και έχεις λάβει υπόψιν σου -αν θέλεις βέβαια- τις τάσεις της μόδας, χρειάζεσαι έμπνευση για το πώς να τα σετάρεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου. Εδώ θα σου τη χαρίσουμε απλόχερα όσον αφορά τις καθημερινές σου εμφανίσεις με λίγη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο Instagram. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πειραματίσου!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool λευκά sneakers της άνοιξης και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.