ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Europe Trends: Οι 5 τάσεις που λατρεύονται στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Αυγούστου 2024

Europe Trends: Οι 5 τάσεις που λατρεύονται στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι
Instagram/annelauremais
Ποιες τάσεις φοράνε περισσότερο οι γυναίκες στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι;

Αν θέλεις να μάθεις τι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στην Ευρώπη, δεν είναι ανάγκη να κλείσεις θέση στην πρώτη πτήση για Παρίσι με ανταπόκριση από το Μιλάνο. Μια ματιά στα social media αρκεί για να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα των φετινών τάσεων που αγαπάνε οι Ευρωπαίες. Γαλλίδες, Ιταλίδες, Λονδρέζες, Δανέζες και Ισπανίδες ρίχνονται στη «μάχη» την μόδας με νικητή πάντα το στιλ.

Από τις πάρα πολλές καλοκαιρινές τάσεις, λοιπόν, που «περπάτησαν» στις πασαρέλες της σεζόν ss 2024, οι γυναίκες στην Ευρώπη αγκάλιασαν λίγες, ενώ παρέμειναν πιστές στα κλασικά στιλ και στα διαχρονικά κομμάτια. Στην παρακάτω λίστα υπάρχουν οι 5 καλοκαιρινές τάσεις που λατρεύονται από τις Ευρωπαίες και συνδυάζονται με τους πιο σύγχρονους και κομψούς τρόπους. Κράτα σημειώσεις!

1. Τα κάπρι παντελόνια

2. Τα off-shoulder tops

3. Τα μαντήλια

4. Τα puffer μανίκια

5. Τα slingbacks με το χαμηλό τακούνι

Αφού διάβασες για τα αγαπημένα ρούχα των Λονδρέζων αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.