ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer chic-ness: Τα 6 σικάτα total white σύνολα που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Αυγούστου 2024

Summer chic-ness: Τα 6 σικάτα total white σύνολα που θα λατρέψεις
Instagram/lucywilliams02
Γιατί ένα total white σύνολο είναι ό,τι πιο κομψό

Το καλοκαίρι ένα είναι το πιο δροσερό, διαχρονικό και κομψό χρώμα. Μα φυσικά το λευκό! Τι πιο σικάτο και sophisticated από ένα total white σύνολο; Το καλοκαίρι ένα λευκό look μας βγάζει από τα άπειρα διλήμματα του «Τι να βάλω;» και γίνεται ο καλύτερός μας φίλος από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Μπορείς να έχεις μια ολόκληρη ντουλάπα μόνο με λευκά και πάλι να είσαι καλοντυμένη και να θα σου «λείπει» τίποτα. Αλήθεια!

Το λευκό, εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα εξαιρετικά κομψό χρώμα, δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ευγένειας. Είναι το χρώμα που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις των επιδερμίδων και μαλλιών, ενώ ο πιο μεγάλος μύθος σχετικά με το λευκό είναι πως παχαίνει.

Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε μερικά από τα αγαπημένα μας total white looks από τις «φίλες» μας στο Instagram, ώστε να πάρεις την έμπνευση που σου χρειάζεται για τα δικά σου σικάτα σύνολα. Καλό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.