Υλικά 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και πλυμένα ζυμαρικά κανονικά ή ολικής άλεσης ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 μικρή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη ¼ φλ. καλαμπόκι κατεψυγμένο ½ φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση ½ φλ. κόλιανδρο (επιπλέον για το γαρνίρισμα) ¼ κούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ 1 πρέζα σκόνη σκόρδου 1 πρέζα ρίγανη αλάτι Εκτέλεση
Βράζετε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και μετά στραγγίζετε και αφήνετε στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μαύρα φασόλια μαζί με την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπεριά, το καλαμπόκι και τα τοματίνια κομμένα στη μέση, ανακατεύετε καλά. Προσθέστε τα ζυμαρικά και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Στο μπλέντερ ανακατέψτε το κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, το σκόρδο σε σκόνη και τη ρίγανη. Ρίξτε το στο μείγμα πάνω από τη σαλάτα ανακατεύετε και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.