Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Υλικά 750g καρότα 5 κ.σ plum sauce 2 κ.σ πελτέ ντομάτας Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ σουσάμι 1 κ.σ μαύρο σουσάμι Εκτέλεση Αφού ξεφλουδίσετε, βράζετε τα καρότα σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα καθαρό τηγάνι μαζί με τη σάλτσα δαμάσκηνο και τον πελτέ ανακατεύοντας καλά. Στη συνέχεια, μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ή μέχρι να δείτε ότι η σάλτσα δεν είναι υγρή πολύ. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε μαζί και τα σουσάμια. Τα καρότα αυτά πηγαίνουν σαν γαρνιτούρα στο Κυριακάτικο ψητό μας, ή με ψάρι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.