UPDATE

Ο Leonardo DiCaprio έκλεισε τα 48 και στο πάρτι του πήγε το μισό Hollywood


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

Ο Leonardo DiCaprio έκλεισε τα 48 και στο πάρτι του πήγε το μισό Hollywood
Kelsey McNeal / Getty Images
Kate Hudson, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, LeBron James και Rebel Wilson κάποιοι από τους διάσημους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στα γενέθλια του ηθοποιού

11 Νοέμβρη του 1974 γεννήθηκε ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος γιόρτασε την Παρασκευή τα 48α γενέθλια του, έχοντας στο πλευρό του διάσημες προσωπικότητες, που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και οι γονείς του DiCaprio, ενώ οι LeBron James, Kate Hudson, Bradley Cooper, Rami Malek, Tobey Maguire, Ashton Kutcher, Rebel Wilson μαζί με πολλούς άλλους, ήπιαν, χόρεψαν και διασκέδασαν, σύμφωνα με το People.

Ωστόσο αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν η απουσία της Gigi Hadid από το πάρτι του Leo. Από το καλοκαίρι και μετά, τα δημοσιεύματα που μιλούν για σχέση μεταξύ του ηθοποιού και του μοντέλου είναι έντονα, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει αρκετές φορές μαζί. Το βράδυ της Παρασκευής όμως δεν ήταν μια από αυτές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το 27χρονο μοντέλο περνά περισσότερο χρόνο στην Νέα Υόρκη, με τον ηθοποιό να ταξιδεύει συχνά στη μητρόπολη για να περνούν χρόνο μαζί. Φαίνεται πως οι υποχρεώσεις της Hadid, ως μητέρα και επιτυχημένο μοντέλο, δεν της άφησαν περιθώρια να ταξιδέψει ως το Hollywood για το μεγάλο πάρτι του Di Caprio. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να πέρασε μια χαρά.