UPDATE

"Air": Η νέα ταινία του Ben Affleck έχει Nike, Jordan, Matt Damon και κακές περούκες - Δες το trailer


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2023

"Air": Η νέα ταινία του Ben Affleck έχει Nike, Jordan, Matt Damon και κακές περούκες - Δες το trailer
@MGM / youtube
Η ταινία αφορά τις πρώτες μέρες της θρυλικής συνεργασίας του Michael Jordan με τη Nike

Ben Affleck και Matt Damon μας είχαν ενθουσιάσει με τη νέα ταινία που ετοίμαζαν σε συνεργασία με τα Amazon Studios, η οποία έχει να κάνει με ένα καθοριστικό κομμάτι στην ιστορία του brand Nike. Ωστόσο το trailer του "Air" που μόλις κυκλοφόρησε, κάπως μετρίασε τον ενθουσιασμό μας (πόσο μάλλον βλέποντας τις περούκες των πρωταγωνιστών).

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου 2023, ενώ τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Ben Affleck, ο οποίος πρωταγωνιστεί και ως ο συν-ιδρυτής της Nike, Phil Knight. Η ταινία αναφέρεται στη συνεργασία του Jordan με την εταιρεία αθλητικών ειδών, όταν ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA την δεκαετία του '80.

Ο Matt Damon θα ενσαρκώσει τον Sonny Vaccaro, που ήταν στέλεχος στην εταιρεία, ενώ η Viola Davis (ή μάλλον η EGOT Viola Davis) θα παίξει τη μητέρα του Jordan, Deloris. Τέλος, ο Jason Bateman θα αναλάβει τον ρόλο του Rob Strasser, που ήταν στέλεχος της Nike, πριν πάει να δουλέψει για την Adidas.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Affleck σκηνοθετεί τον Damon, ενώ και οι δυο είναι παραγωγοί της ταινίας μέσω της εταιρείας τους, Artists Equity.

Δείτε το τρέιλερ της "Air"