UPDATE

ΗΠΑ: Ένα εξάχρονο αγόρι ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση για να καταφέρει να υιοθετήσει ένα γατάκι


JTeam

1 Οκτωβρίου 2024

gataki-paidi
[email protected]
Είναι μόλις 6 ετών και η αγάπη του τα ζώα είναι κάτι περισσότερο από συγκινητική

Ήθελε να υιοθετήσει το δικό του γατάκι από ένα καταφύγιο. Δεν είχε χρήματα και έτσι αποφάσισε να ανοίξει μια επιχείρηση. Ένα εξάχρονο παιδί από το Rhode Island των ΗΠΑ, ο Λούκα Άπριν, μετέτρεψε την αγάπη του για όλα τα τετράποδα σε πάθος για δημιουργία.

Αφού χρησιμοποίησε τα έσοδα από την επιχείρηση συλλογής αποβλήτων σκύλων, την οποία ονόμασε «Poopa Scoopa Luca», κατάφερε να κερδίσει αρκετά χρήματα για να υιοθετήσει ένα δικό του γατάκι, την Πίμπλ. Είναι μόλις 6 ετών και η αγάπη του τα ζώα είναι κάτι περισσότερο από συγκινητική. «Οι άνθρωποι μισούν να μαζεύουν τα κακά του σκύλου», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του. «Δεν με πειράζει αυτό. Δεν με πειράζει καθόλου».

Ο Λούκα ξεκίνησε να πηγαίνει και να βοηθάει σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, όπου εργάζεται και η μητέρα του. Ενώ εργαζόταν στο καταφύγιο, αγάπησε την Πίμπλ. Όπως είπε η μητέρα του σε συνέντευξη, ο γιος της τη ρώτησε: «Τι μπορώ να κάνω για να μαζέψω χρήματα για να υιοθετήσω αυτό το γατάκι;». Ο μικρός ένιωθε πως κάτι έπρεπε να κάνει, και δεν έχασε χρόνο για να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα. Το δημιουργικό μυαλό του «γέννησε» το «Poopa Scoopa Luca».

«Έχω το πιο cool παιδί σε ολόκληρο τον κόσμο, ειλικρινά. Το να γνωρίζει τόσο καλά την κρίση με τα αδέσποτα που υπάρχει στην πολιτεία και συνολικά στη χώρα, νομίζω ότι είναι αρκετά μοναδικό», δήλωσε η μητέρα του σε συνέντευξή της.