UPDATE

Ertflix: 5 ταινίες που αξίζει να δεις πριν κατέβουν από την πλατφόρμα


JTeam

18 Οκτωβρίου 2024

Ertflix: 5 ταινίες που αξίζει να δεις πριν κατέβουν από την πλατφόρμα
Imdb
Αν δεν έχεις όρεξη να κυκλοφορήσεις το Σαββατοκύριακο, τότε έχουμε προτάσεις για Ertflix

Παρασκευή και επιτέλους οι ζακέτες βγήκαν από την ντουλάπα. Ο ζεστός καφές αντικατέστησε τον κρύο και πλέον μπορούμε με κάθε δικαιολογία να πάρουμε την φλις κουβέρτα που τόσο μας έλειψε και να δούμε Ertflix μέχρι αργά. Πείτε μας ιδανικότερο βράδυ από αυτό.

Το Ertflix πρόσθεσε νέες ταινίες για τον Οκτώβριο, αλλά αν αναζητάς μια κλασική, υπέροχη και βραβευμένη ταινία, τότε ρίξε μια ματιά στις ακόλουθες.

Stepmom

Μια ταινία που θα είναι διαθέσιμη στο Ertflix μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, οπότε μην χάνεις άλλο χρόνο. Τζούλια Ρόμπερτς και Σούζαν Σάραντον εξαιρετικές στον ρόλο τους. Η υπόθεση ακολοθεί την Ιζαμπελ, μια φωτογράφο που στοχεύει σε μια σπουδαία καριέρα. Αναγκάζεται όμως να γίνει μητριά των δύο παιδιών του φίλου της Λουκ, της 12χρονης Άννας και του 7χρονου Μπεν. Οι προσπάθειές της να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό τους περιπλέκονται από την Τζάκι την πρώην σύζυγο του Λουκ και φανατικά αφοσιωμένη μητέρα των παιδιών, η οποία δυσανασχετεί με την εισβολή της ‘Ιζαμπελ. Όταν η Τζάκι ανακαλύπτει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, οι δύο ισχυρογνώμονες, ανεξάρτητες γυναίκες αναγκάζονται να βρουν έναν τρόπο να συνδεθούν. Συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους, οι δύο γυναίκες κατανοούν ότι η αγάπη τους για τα παιδιά είναι κάτι περισσότερο από κοινό έδαφος. Τελικά ανακαλύπτουν πώς να αποδεχτούν η μία την άλλη, προκειμένου να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο, όσο έχουν την ευκαιρία.

Rachel Getting Married

Η ταινία που χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην Αν Χάθαγουεϊ βρίσκεται στο Ertflix και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Σπεύσατε. Η Κιμ επιστρέφει στο πατρικό της για τον γάμο της αδερφής της Ρέιτσελ και μαζί της φέρνει ένα μακρύ ιστορικό προσωπικών κρίσεων, οικογενειακών συγκρούσεων και τραγωδιών. Η πλούσια παρέα φίλων και συγγενών του νυφικού ζευγαριού, έχει συγκεντρωθεί για ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο γλεντιού, μουσικής και αγάπης, αλλά η Κιμ -με τις καυστικές ατάκες της και το ταλέντο της στο δράμα, είναι ο καταλύτης των εντάσεων που υποβόσκουν εδώ και καιρό στην οικογενειακή δυναμική.

Jenny.Gr
Imdb

I, Daniel Blake

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο 69ο φεστιβάλ των Καννών και το βραβείο Σεζάρ καλύτερης ξένης ταινίας. Γίνεται να μην την έχεις δει; O Ντάνιελ Μπλέικ είναι ένας 59χρονος ξυλουργός από το Νιούκαστλ. Για πρώτη φορά μετά από ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο, θα χρειαστεί τη βοήθεια της πολιτείας για να ζήσει, όμως η γραφειοκρατία τον οδηγεί σε αδιέξοδο. Μέσα από την περιπέτεια αυτή, διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες.

Les Invisibles

Η καλύτερη γαλλική κωμωδία; Μία από τις καλύτερες σίγουρα. Το «Les Invisibles» έκανε θραύση στην Γαλλία όταν κυκλοφόρησε, αλλά εσύ μπορείς να τη δεις στο Ertflix. Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών ανακοινώνει ότι θα κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεση τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο ψέμα και προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε «μέσο» για να ανασταλεί η απόφαση. Για αυτό το διάστημα, τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί οι γυναίκες να «σωθούν»!

Blind Date

Θα κλείσουμε με μία rom-com από τα παλιά, τότε που καμία του είδους δεν μας απογοήτευσε. Θα βρίσκεται στο Ertflix μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ο Γουόλτερ Ντέιβις είναι εργασιομανής. Η προσοχή του στρέφεται αποκλειστικά στη δουλειά του και ελάχιστα στην προσωπική του ζωή ή την εμφάνισή του. Χρειάζεται μια συνοδό για να πάει στο επαγγελματικό δείπνο της εταιρείας του, με έναν νέο σημαντικό Ιάπωνα πελάτη. Ο αδελφός του, του κλείνει ραντεβού με την ξαδέλφη της γυναίκας του, Νάντια, η οποία είναι καινούργια στην πόλη και θέλει να κοινωνικοποιηθεί, αλλά τον προειδοποιεί πως αν μεθύσει, χάνει τον έλεγχο και γίνεται άγρια. Πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού - ειδικά όταν συναντήσουν τον πρώην φίλο της Νάντια, τον Ντέιβιντ;

Jenny.Gr
Imdb