
Εκπληκτικά σορμπέ, καβουρδισμένοι ξηροί καρποί, τυριά με καταγωγή, παντρέματα με αλκοόλ και πολλά ακόμα γίνονται παγωτό και δίνουν τον summer ρυθμό
Είναι αυτή η ωραία στιγμή του χρόνου, που αρχίζουμε να μετράμε παγωτά. Εμείς ξεκινήσαμε δυνατά κάνοντας μια βόλτα σε μερικά από τα καλύτερα παγωτατζίδικα της πόλης. Σε αυτά το παγωτό είναι ιεροτελεστία, γίνεται με αγνές επιλεγμένες πρώτες ύλες, με μεράκι, δουλεύεται μέσα στα εργαστήρια και ξεπερνάει τις συνηθισμένες γεύσεις.
Διαβάστε και αρχίστε και εσείς το μέτρημα με μασκαρπόνε, ανθότυρο ή καπνιστό φουντούκι.
Le Greche, με έμπνευση την Ιταλία
Από την Μητροπόλεως ξεκίνησε να γράφεται πριν από δέκα περίπου χρόνια η επιτυχημένη πορεία των παγωτών που ενώνουν την ιταλική φινέτσα με τα τοπικά ελληνικά καλούδια. Η Εύη Παπαδοπούλου, η La Greca, που κρύβεται πίσω από τα βελούδινα gelato εκπλήρωσε το όνειρο της.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr