UPDATE #NOW

Οι νέες στολές της Disney για παιδιά με αναπηρία είναι, απλά, μαγικές


Σύρμα Κιουπελόγλου

18 Αυγούστου 2021

Οι νέες στολές της Disney για παιδιά με αναπηρία είναι, απλά, μαγικές
Η Disney σκόρπισε λίγη από τη διάσημη μαγεία της και δημιούργησε μία σειρά στολών για το Halloween για παιδιά με αναπηρία

Η Disney σκόρπισε λίγη από τη διάσημη μαγεία της και δημιούργησε μία σειρά κουστουμιών για το Halloween για παιδιά με αναπηρία. 

Η νέα σειρά που κυκλοφόρησε η εταιρεία πριν από λίγο καιρό επιτρέπει στους μικρούς της φίλους να μεταμορφωθούν στους αγαπημένους τους ήρωες της Disney, της Pixar, της Marvel και του Star Wars. Ανάμεσα στις επιλογές, η Σταχτοπούτα με ειδικό κάλυμμα που μετατρέπει σε άμαξα το αναπηρικό αμαξίδιο, ένα προσαρμοζόμενο κοστούμι Star Wars: The Mandalorian, μία στολή Black Panther και ο Buzz Lightyear με κάλυμμα που μετατρέπει το αμαξίδιο σε διαστημόπλοιο.  

jenny.gr

Τα συγκεκριμένα κοστούμια χρησιμοποιούν προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά, όπως εύκολο άνοιγμα από μπροστά για εύκολη πρόσβαση σωλήνα, μακρύτερο μήκος και πίσω άνοιγμα για καθήμενους σε αμαξίδια και περισσότερο χώρο για τα πόδια.  

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλύπτουμε τις ανάγκες όλο και περισσότερων από τους θαυμαστές μας και σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τη συλλογή κοστουμιών μας», δήλωσε η Stephanie Young, πρόεδρος καταναλωτικών προϊόντων, παιχνιδιών και εκδόσεων της Walt Disney Company. 

jenny.gr

Οι μικροί και μεγάλοι θαυμαστές της Disney υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την συμπεριληπτική σειρά κοστουμιών της εταιρείας. Αρκετοί πελάτες μάλιστα έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά την κίνηση αυτή στην ενότητα κριτικών του e-shop της.

jenny.gr

Είναι υπέροχο που η εταιρία που έχει καθορίσει την παιδική ηλικία τόσων και τόσων ανθρώπων κινείτε προς αυτήν την κατεύθυνση και δίνει σε όλα τα παιδια΄την ευκαιρία να ζήσουν έστω και για λίγο το όνειρο τους, χωρίς συμβιβασμούς. 

Δείτε ακόμη: Celebrities που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τη Disney 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr