UPDATE #NOW

Jeen-yuhs: Το trailer του Netflix για τη ζωή του Kanye West που καλύπτει 20 χρόνια


JTeam

10 Ιανουαρίου 2022

Jeen-yuhs: Το trailer του Netflix για τη ζωή του Kanye West που καλύπτει 20 χρόνια
Το ντοκιμαντέρ του Netflix που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε

Η αλήθεια είναι ότι ο Kanye West μας έχει απασχολήσει για όλους τους λάθος λόγους τα τελευταία χρόνια.

Ο γάμος με την Kim Kardashian, η υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, η διπολική διαταραχή και οι δηλώσεις, εντός και εκτός Twitter μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Kanye, προσφάτως γνωστός και ως Ye.

Το Netflix μοιράζεται μάλλον τους ίδιους προβληματισμούς με εμάς και μόλις κυκλοφόρησε το trailer για το ντοκιμαντέρ Jeen-yuhs, που αποτελείται από 3 μέρη και δίνει στους fans του τη δυνατότητα να μπουν μέσα στο ταξίδι του Kanye West. Καλύπτοντας τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του, ο Clarence "Coodie" Simmons και ο Chike Ozah δημιούργησαν ένα προσωπικό και αποκαλυπτικό πορτραίτο των εμπειριών του Kanye West, παρουσιάζοντας τις μέρες που τον διαμόρφωσαν και τον έκαναν το παγκόσμιο brand και καλλιτέχνη που είναι σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά μέρος του θα προβληθεί στο Sundance Film Festival μέσα στον Ιανουάριο. Ουσιαστικά, θα δούμε κομμάτια της ζωής του από το 2022. Από συναυλίες backstage αλλά και από πρόσφατες στιγμές που αφορούν την εκστρατεία που έκανε για την προεδρία των ΗΠΑ αλλά και τον θάνατο της μητέρας του, Donda West, το όνομα της οποίας έδωσε στον τελευταίο δίσκο του και είναι υποψήφιο για 5 Grammys το 2022. Θα δούμε άραγε και την Kim;

TAGS