UPDATE #NOW

And Just Like That: Η Carrie ξαναβγήκε ραντεβού και δεν πήγε όπως θα περίμενε


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

And Just Like That: Η Carrie ξαναβγήκε ραντεβού και δεν πήγε όπως θα περίμενε
Splash News
Μία όχι και τόσο δυναμική επιστροφή στο dating, μετά τον θάνατο του Big

O Mr. Big πέθανε, η Carrie έγραψε βιβλίο για τον θάνατό του και ξαναβγήκε ραντεβού. Spoiler alert: Δεν πήγε όσο καλά περίμενε.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας μίας συζήτησης της Bradshaw με την εκδότριά της, Amanda που, παρότι βρήκε πολλά θετικά στο βιβλίο αυτό, δεν μπορούσε αγνοήσει μία λεπτομέρεια.

«Μία σημείωση μόνο, εντάξει; Όλο αυτό είναι ωμό και ειλικρινές και, κακά τα ψέματα, σκληρό. Θέλω να πω, περνάς όλη σου τη ζωή γράφοντας για την αναζήτηση της αγάπης κι όταν πια τη βρίσκεις, εκείνος πεθαίνει. Είναι αρκετά σκοτεινό», είπε. «Είναι κάτι ασυνήθιστο για εσένα, ως συγγραφέα».

«Ε, αυτό έγινε. Απεβίωσε», απάντησε η Carrie.

Τότε, η Amanda της πρότεινε να δώσει στον αναγνώστη «ένα στοιχείο ελπίδας».

«Έστω έναν υπαινιγμό για ένα πιο χαρούμενο μέλλον. Θέλω να πω, για παράδειγμα, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα ξαναρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού, σωστά;», συνέχισε.

«Για να είμαι ξεκάθαρη. Μιλάω απλά για μία μικρή βουτιά στην πισίνα των ραντεβού – έναν μόνο άνδρα. Δε χρειάζεται να είναι ολόκληρο κεφάλαιο. Μπορεί να είναι μόνο ο επίλογος Μία σελίδα, μισή σελίδα. Μόνο να θυμάσαι, μια σταλιά ελπίδας».

Ενώ στην αρχή η Carrie ήταν διστακτική, όμως άλλαξε γνώμη. Θα μπορούσε, άλλωστε, να μπει στη λέσχη βιβλίου της Oprah, αν οι πωλήσεις πήγαιναν καλά. Ανακοίνωσε λοιπόν στις φίλες της την απόφασή της: Θα έβγαινε ραντεβού. Εκείνες, ήταν πρόθυμες να τη βοηθήσουν. Η Charlotte πρότεινε να της γνωρίσει single μπαμπάδες (είχε ήδη κάνει την έρευνά της), όμως εκείνη προτιμούσε κάτι πιο ανώνυμο, πιο digital.

Μέσω dating app λοιπόν, γνώρισε τον Peter (Jon Tenney). Συναντήθηκαν σε ένα εστιατόριο και ανακάλυψαν πως είχαν ένα κοινό: και οι δύο είχαν χάσει τους συντρόφους τους, ενώ το ραντεβού ήταν η πρώτη απόπειρα και των δύο να επιστρέψουν στην «κανονική ζωή». Και ήπιαν (πολύ). Και γέλασαν. Και μέθυσαν. Η συνάντησή τους έληξε με πολύ εμετό.

«Ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες μου. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ», είπε η Carrie στις φίλες της, την επόμενη μέρα, σε φιλανθρωπικό πάρτι στο σχολείο της κόρης της Charlotte. Πήρε απόφαση ότι απλά θα ανακοίνωνε στην Amanda πως «δεν υπάρχει στάλα ελπίδας».

Τότε, από το πουθενά, είδε μπροστά της τον Peter. Ήταν καθηγητής μαθηματικών στο σχολείο εκείνο. «Πρέπει να ξανακανονίσουμε», της είπε. «Έχουμε τόσα να πούμε. Δε θυμάμαι καν αν πληρώσαμε τα ποτά».

«Ω ναι, πληρώσαμε», του απάντησε. Κι έπειτα συμφώνησε να ξαναβρεθούν.

«Έτσι ξαφνικά, βρήκα μία σταλιά ελπίδας», είπε στο τέλος του επεισοδίου.