UPDATE #NOW

Αν στείλετε τώρα αίτηση στην Airbnb, μπορεί να μείνετε δωρεάν σε ένα υπέροχο σπίτι στην Σικελία για έναν χρόνο


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

Αν στείλετε τώρα αίτηση στην Airbnb, μπορεί να μείνετε δωρεάν σε ένα υπέροχο σπίτι στην Σικελία για έναν χρόνο
Η Airbnb δέχεται αιτήσεις για να μείνετε δωρεάν σε ένα υπέροχο σπίτι στην Σικελία

Θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας και να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος; Η Airbnb σας έχει την τέλεια πρόταση καθώς αναζητά ένα άτομο για να μετακομίσει σε ένα όμορφο ανακαινισμένο σπίτι στη Σικελία και μάλιστα να ζήσει χωρίς ενοίκιο για ένα χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα επιλέξει ένα άτομο και τον σύντροφό του, τον φίλο ή την οικογένειά του για να μετακομίσουν όλοι μαζί στη Σικελία, όπου θα διαμένουν και θα φιλοξενούνται σε ένα υπέροχο airbnb.

Ο νικητής θα ζήσει σε έναν σύγχρονο χώρο που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Studio Didea.

«Η εκστρατεία αυτή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία όχι μόνο σε ένα σπίτι πολιτιστικής κληρονομιάς στην καρδιά του χωριού μας, αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν που μετακομίζει», δήλωσε ο Leonardo Ciaccio, Δήμαρχος της Sambuca di Sicilia.

«Αναζητούμε κάποιον που θέλει να ζήσει με τους ντόπιους και θα συμμετέχει σε όλες τις σημαντικές στιγμές της κοινότητας, από τον τρύγο μέχρι το μάζεμα της ελιάς και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όποιον επιλεγεί», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Οποιοσδήποτε είναι άνω των 18 ετών, μιλά αγγλικά και είναι διαθέσιμος να μετακομίσει στη Σικελία, μπορεί να υποβάλει αίτηση.

TAGS