UPDATE #NOW

Η νέα σειρά της Courteney Cox έχει κάτι από "Scream" και "Φιλαράκια"


Κλέλια Φατούρου

11 Φεβρουαρίου 2022

Η νέα σειρά της Courteney Cox έχει κάτι από "Scream" και "Φιλαράκια"
Η νέα σειρά της Courteney Cox είναι ένας συνδυασμός θρίλερ και κωμωδίας. Απολαύστε το trailer

Η Courteney Cox επιστρέφει δυναμικά με σειρά-θρίλερ, που έχει όμως και κωμικά στοιχεία. Κοινώς, η ηθοποιός βρήκε το στοιχείο της και λίγους μήνες μετά το Scream, θα την απολαύσουμε στο "Shining Vale".

Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει έναν αιμοδιψή δολοφόνο, αλλά κάτι μεταφυσικό. Η Courteney Cox υποδύεται την Pat, μία γυναίκα που έγινε γνωστή για τα βιβλία της και, 7 χρόνια αργότερα, προσπαθεί να γράψει το επόμενο μυθιστόρημα. Μετακομίζει λοιπόν με τον σύζυγό της, Terry, τον σκύλο και τα δύο παιδιά τους σε μία βικτωριανή έπαυλη στην περιοχή Shining Vale. Προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους αλλά ένα κακό πνεύμα ζει μέσα στους τοίχους του σπιτιού τους.

Η Rosemary (που υποδύεται η Mira Sorvino) είναι το φάντασμα μίας μεσήλικης νοικοκυράς, που μόνο η Pat μπορεί να δει. Δημιουργούν μία ιδιότυπη σχέση και όλα δείχνουν ότι μάλλον της κάνει καλό αυτή η γνωριμία. Το υπέροχο cast ολοκληρώνεται από τους Merrin Dungey, Judith Light και Sherilyn Fenn. Θα δούμε τα πρώτα 2 επεισόδια στις 6 Μαρτίου από το STARZ και το trailer μας βάζει ήδη στο κλίμα.