UPDATE #NOW

(Άλλος ένας) Έλληνας ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 4 γυναικών


Κλέλια Φατούρου

18 Φεβρουαρίου 2022

(Άλλος ένας) Έλληνας ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 4 γυναικών
Unsplash/Saul Bucio
Η δράση του 40χρονου ηθοποιού ξεκινά το 2008 και φτάνει μέχρι το 2015, όπως υποστηρίζουν οι καταγγέλουσες

Άλλη μία σοκαριστική ιστορία σεξουαλική κακοποίησης από ηθοποιό και σκηνοθέτη έρχεται στο φως, με τα θύματα να κατονομάζουν τον θύτη τους και να περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν, με τις 2 εξ αυτών ενώ ήταν ανήλικες.

Ο 40χρονος ηθοποιός Λ.Φ, που έχει κάνει καριέρα στην Αμερική κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα, και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη, έπειτα από δίωξη που του άσκησε ο Εισαγγελέας. Οι περιγραφές των 3 γυναικών σοκάρουν, περιγράφοντας διαφορετικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες τελέστηκαν οι βιασμοί.

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε…», περιγράφει η πρώτη καταγγέλουσα, η οποία βιάστηκε το 2008 στο σπίτι του, ενώ ήταν μόλις 15 ετών.

«Γδύθηκε, ενώ εγώ του έλεγα “όχι, όχι” και μπήκε με το πέος του στο αιδοίο μου. Τότε άρχισε να γίνεται πάρα πολύ βίαιος. Με χαστούκιζε με τρομερή δύναμη στο πρόσωπο, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα. Μου έπιανε τον λαιμό και τον έσφιγγε, κόβοντάς μου την αναπνοή», περιγράφει η δεύτερη μηνύτρια ενώ ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει εξαιτίας της σωματικής του δύναμης.

«Ενώ καθόμουν στην καρέκλα του γραφείου και απήγγελα, εκείνος ξαφνικά σηκώθηκε από τον καναπέ κάνοντάς μου νόημα να συνεχίσω και ήρθε από πίσω μου. Ξαφνικά, όμως, ο εγκαλούμενος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό μου, και προχώρησε σε πράξεις που συνιστούν βιασμό. Ενώ είχα ξεσπάσει σε λυγμούς, εκείνος μου είπε ότι πρέπει να πάω σε ψυχολόγο και να δουλέψω τη σχέση μου με τον πατέρα μου».

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες και είχε αναφέρει παλαιότερα για τις 2 πρώτες καταγγέλουσες (οι οποίες είναι αδερφές) ότι τον κατήγγειλαν επειδή «ήταν ερωτευμένες μαζί τους». Ωστόσο, προέκυψαν και άλλες γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση, που ξεκίνησε το 2008 και φτάνει μέχρι το 2015

TAGS