UPDATE #NOW

Η Dolly Parton αρνείται να μπει στο Rock&Roll Hall of Fame γιατί «δεν το έχει κερδίσει»


Κλέλια Φατούρου

15 Μαρτίου 2022

Η Dolly Parton αρνείται να μπει στο Rock&Roll Hall of Fame γιατί «δεν το έχει κερδίσει»
Instagram/Dolly Parton
Η Dolly Parton αποσύρει τη συμμετοχή της από ο Rock&Roll Hall of Fame επειδή θεωρεί ότι δεν το αξίζει.

Η θρυλική Dolly Parton δεν νιώθει ότι έχει φτάσει η ώρα της να μπει στο Rock&Roll Hall of Fame, αν και η πρότασή της για υποψηφιότητα τη βρίσκει ευγνώμων και κολακευμένη. Σε μία ανακοίνωση που πόσταρε στα social media, δηλώνει ότι δεν έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα και ότι δεν θέλει να μοιραστούν οι ψήφοι εξαιτίας της.

«Ελπίζω ότι το Rock&Roll Hall of Fame θα δείξει κατανόηση και θα με σκεφτεί ξανά στο μέλλον για υποψηφιότητα- αν είμαι άξια για κάτι τέτοιο. Αυτό το γεγονός, ωστόσο, με ενέπνευσε να βγάλω ένα σπουδαίο rock'n'roll album κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί είναι που πάντα ήθελα να κάνω. Ο σύζυγός μου λατρεύει αυτό το είδος μουσικής, και πάντα με ενθάρρυνε να το κάνω. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και ευχαριστώ ξανά για το κομπλιμέντο!».

Να πούμε βέβαια ότι το συγκεκριμένο Hall προσπαθεί να συμπεριλάβει καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά είδη, που όμως έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι ο λόγος που οι συνυποψήφιοί της είναι ο Eminem, οι Duran Duran και άλλοι. Θα ανακοινωθούν επίσημα τον Μάιο, με την τελετή να γίνεται το επόμενο φθινόπωρο.

Η Parton όμως δεν συμπαθεί τα μεγάλα events, γιατί αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αρνείται τη συμμετοχή της σε κάτι ανάλογο. Έχει αρνηθεί δύο φορές το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Donald Trump, και μπράβο Dolly για αυτό. Για εμάς πάντως θα είναι η πιο rock'n'roll καλλιτέχνιδα, που τραγουδάει country.