UPDATE #NOW

Η νέα ρύθμιση στο Tinder που προστατεύει την ασφάλειά σου


JTeam

20 Μαρτίου 2022

Η νέα ρύθμιση στο Tinder που προστατεύει την ασφάλειά σου
Unsplash/Mika Baumeister
Η νέα ρύθμιση που σε προστατεύει από ανθρώπους με επικίνδυνο ιστορικό

Ακόμα και αν είσαι εξπέρ στο online dating, και χρησιμοποιείς Tinder πολύ καιρό, υπάρχει πάντα αυτή η κοινή ανησυχία για την ασφάλειά σου και για το τι θα συναντήσεις εκεί έξω. Τα είδες και στο Tinder Swindler του Netflix.

Ο όμιλος Match Group, που περιλαμβάνει τις εφαρμογές Tinder και Hinge, αφουγκράστηκε αυτή τη λογική ανησυχία και συνεργάστηκε με την πλατφόρμα Garbo, που δημιούργησε η Kathryn Kosmides, μία survivor της φυλετικής βίας.

Η νέα ρύθμιση, που ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2022, συμβάλει στην πρόληψη της φυλετικής βίας, παρέχοντας στους ανθρώπους τη διαφάνεια και τις πληροφορίες για τον άνθρωπο με τον οποίο επικοινωνεί στο app. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεσαι είναι το μικρό όνομα και το κινητό του και σου παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί και αφορούν παρενόχληση, συλλήψεις, αναφορές για κακοποίηση. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι συλλήψεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή κατοχή ναρκωτικών.

Πριν από το Garbo, οι άνθρωποι μπορούσαν να κρυφτούν πίσω από δυσεύρετα δημόσια έγγραφα, αλλά αυτή η συνεργασία κάνει εφικτή την εύρεσή τους». Για να βρεις τη ρύθμιση στο Tinder, θα πρέπει να πληρώσεις 2.50 δολάρια για κάθε αναζήτηση μέσα από το Κέντρο Ασφαλείας.

TAGS