UPDATE #NOW

Η Adele έδωσε 1.000 λίρες σε βιβλιοπωλείο, απλώς γιατί ήθελε να φτιάξει βιβλιοθήκη σπίτι της


Κλέλια Φατούρου

5 Απριλίου 2022

Η Adele έδωσε 1.000 λίρες σε βιβλιοπωλείο, απλώς γιατί ήθελε να φτιάξει βιβλιοθήκη σπίτι της
Insdtagram/Adele
Η Adele ξόδεψε 1.000 λίρες σε βιβλία γιατί της έλειπε μία βιβλιοθήκη από το σπίτι

Περνάς μπροστά από τη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου και το σκέφτεσαι για να μπεις να αγοράσεις το βιβλίο που έχεις βάλει καιρό στο μάτι. Αν ήσουν όμως η Adele, θα γινόσουν πιο ευρηματική και θα έμπαινες μέσα με σκοπό να επιπλώσεις το σπίτι.

Σύμφωνα με υπάλληλο του εν λόγω βιβλιοπωλείου στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το Daunt Books στο Chelsea κάποια στιγμή τον περασμένο Φεβρουάριο (μάλλον τις ημέρες που βρισκόταν στην πόλη για τα BRIT Awards) και δήλωσε στο προσωπικό ότι θέλει μία βιβλιοθήκη.

Οι μαρτυρίες λένε ότι μπήκε φορώντας γυαλιά ηλίου, ως αυθεντική superstar και άρχισε να τραβάει βιβλία από τα ράφια χωρίς να κοιτάζει καν ποια είναι. Απλά έφτιαξε στοίβες από τυχαία βιβλία, σχολιάζοντας ότι ήθελε μία βιβλιοθήκη. Ο λογαριασμός έφτασε τις 1.000 λίρες και το προσωπικό ενθουσιάστηκε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Adele δείχνει ενδιαφέρον για βιβλία. Στη συνέντευξη της Vogue με τις 73 γρήγορες ερωτήσεις, είδαμε τη βιβλιοθήκη του σπιτιού της, που είχε κυρίως ταξιδιωτικά. Στην ερώτηση «Μπορείς να καταλάβεις πολλά για έναν άνθρωπο από τα βιβλία που έχει στο σπίτι του;», η απάντηση της Adele ήταν: «Θα έλεγα πως ναι, αν και δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν πλέον βιβλία στα σπίτι τους. Φαίνεται ότι προτιμούν το Kindle ή απλώς δεν διαβάζουν».

Αν και η εντελώς τυχαία επιλογή των βιβλίων δεν δείχνει κάποιον book lover, είναι σίγουρα μία πολύ καλή κίνηση, τόσο για την αγορά, όσο και για την ίδια. Θα παρακολουθούμε το Instagram της για τυχόν recommendations.