UPDATE #NOW

Μετά το Sex Education, ο Ncuti Gatwa γίνεται ο νέος Doctor Who


Κλέλια Φατούρου

9 Μαΐου 2022

Μετά το Sex Education, ο Ncuti Gatwa γίνεται ο νέος Doctor Who
Instagram/Ncuti Gatwa/josephsinclair
Μετά την Jodie Whitaker ως Doctor Who, έφτασε η σειρά του Ncuti Gatwa

Ο πρωταγωνιστής του "Sex Education" παίρνει τη σκυτάλη από την Jodie Whitaker, που ήταν η Doctor Who, από το 2017 μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 και γράφει ιστορία ως ο πρώτος μαύρος ηθοποιός σε αυτόν τον ρόλο.

Η βρετανική σειρά ξεκίνησε τη δεκαετία του '60 και επαναλανσαρίστηκε το 2005. Οι περιπέτειες ενός εξωγήινου όντος που έχει ανθρώπινη μορφή και ταξιδεύει στον χρόνο για να βοηθήσει τους ανθρώπους που το χρειάζονται αλλά και για να σώσει πολιτισμούς.

Τους τελευταίους μήνες ακούγονταν διάφορα ονόματα, με επικρατέστερα των Olly Alexander, Lydia West και Michaela Coel. Τελικά, το BBC καλωσόρισε τον Ncuti Gatwa, λίγες ώρες πριν τα βραβεία των τηλεοπτικών BAFTA.

Αν έχεις δει το Sex Education του Netflix, έχεις σίγουρα ζηλέψει τα φανταστικά outfits του 29χρονου Σκωτσέζου ηθοποιού που υποδύεται τον κολλητό του Otis, Eric Effiong. Αναλαμβάνει μία τεράστια τιμή, αλλά είχαμε δει και το 2020 άλλα μία μαύρη ηθοποιό να υποδύεται τον "Fugitive Doctor" σε επεισόδιο του 2020.

Jenny.Gr

«Νιώθω βαθιά τιμή, είμαι ενθουσιασμένος και φυσικά λίγο φοβισμένος. Αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά σημαίνουν πολλά για πάρα πολύ κόσμο, μεταξύ αυτών και για εμένα, και όλοι όσοι προηγήθηκαν είναι απίστευτα ταλαντούχοι δίνοντας τεράστια φροντίδα στον Dr. Strange.

Η πρώτη φωτογραφία που υπαινίχθηκε τα καλά νέα ήταν εκείνη με τον Gatwa και τον νέο showrunner του Doctor Who, Russell T. Davies. «Το μέλλον είναι εδώ» έγραφε και όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. «Μερικές φορές, βλέπεις κάποιο ταλέντα να περνά την πόρτα της οντισιόν και απλώς εντυπωσιάζεσαι και ευχαριστείς την τύχη σου», δήλωσε ο Davies για τον νέο Doctor Who και εμείς απλώς περιμένουμε να τον δούμε στην οθόνη.

TAGS