UPDATE #NOW

Η Sarah Jessica Parker φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της και μιλά για την παράστασή τους, το And Just Like That και τον Chris Noth


Κλέλια Φατούρου

17 Μαΐου 2022

Η Sarah Jessica Parker φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της και μιλά για την παράστασή τους, το And Just Like That και τον Chris Noth
The Hollywood Reporter/Danielle Levitt
Το ζευγάρι παίζει μαζί στο θέατρο και μιλάει, μεταξύ άλλων, και για τον Chris Noth

Είναι μαζί 30 χρόνια αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν μαζί. Η Sarah Jessica Parker μοιράζεται τη σκηνή του Broadway με τον σύζυγό της Matthew Broderick και μιλούν στο The Hollywood Reporter για τη σχέση τους, τη Νέα Υόρκη, την πανδημία, τις σειρές τους αλλά και τον Chris Noth.

Η παράστασή τους Plaza Suite διαδραματίζεται στην ίδια σουίτα του ξενοδοχείου, με 3 διαφορετικά ζευγάρια, όλα στα τέλη της δεκαετίας του '60. Η παράσταση έχει πάρει παράταση 3 φορές και το κοινό μάλλον λατρεύει αυτή τη θεατρική τους συνάντηση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Broderick έχει ένα βραβείο Tony και είναι περισσότερο θεατρικός ηθοποιός.

Τώρα καλούνται να περάσουν καιρό μαζί, για πρώτη φορά, αλλά δεν ανησυχούν για τη σχέση τους. «Δεν είναι ότι βγαίνουμε κάθε βράδυ μαζί. Κάνουμε κι άλλα πράγματα». Γνωρίστηκαν το 1991, παντρεύτηκαν 6 χρόνια μετά και σήμερα έχουν 3 παιδιά. Τον 19χρονο James και τις 12χρονες δίδυμες Tabitha και Marion. Έχουν φροντίσει πολύ τη σχέση τους και θέλουν να την κρατούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η Sarah Jessica Parker μίλησε για τη σειρά που όλοι περιμέναμε και πώς πέρασε στην εποχή του diversity. Αν και δεν γράφει η ίδια το σενάριο, ήξερε ότι ως παραγωγός, μπορούσε να εμπιστευτεί την ομάδα σεναριογράφων (όλες γυναίκες), ξέροντας ότι θα υπάρξουν σύγχρονοι χαρακτήρες, όπως το non binary Che. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Chris Noth και τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, η Parker παραδέχτηκε ότι δεν έχουν μιλήσει από τότε και ότι ακόμα το επεξεργάζεται.

Ο Matthew Broderick επιστρέφει επίσης τηλεοπτικά με τη σειρά Painkiller στο Netflix, όπου υποδύεται τον πρώην πρόεδρο της Purdue Pharma, Richard Sackler. Μετά από την πανδημία και την απόλυτη απραξία, έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και νιώθουν έναν ενθουσιασμό που η Νέα Υόρκη θυμίζει τις παλιές καλές εποχές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη