UPDATE #NOW

Ο Jonathan Bailey του Bridgerton και ο Matt Bomer γίνονται εραστές σε νέα σειρά


Κλέλια Φατούρου

13 Ιουλίου 2022

Ο Jonathan Bailey του Bridgerton και ο Matt Bomer γίνονται εραστές σε νέα σειρά
Έρχεται σειρά για τον έρωτα δύο ανδρών και οι πρωταγωνιστές είναι #couplegoals

Το Bridgerton είναι η σειρά που δημιουργεί ένα sex symbol σε κάθε κύκλο του, και δικαίως. Μετά τον hot Rege Jean Page, ήρθε η σειρά του Jonathan Bailey και το κοινό διψά για συνέχεια. Θα τον δούμε σίγουρα στον 3ο κύκλο της σειράς, αλλά και στο Fellow Travelers, μαζί με τον επίσης υπέροχο Matt Bomer.

Ο Bailey έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και τώρα θα δώσει χαρά και στο LGBTQ+ κοινό του, που θα έχει τη χαρά να τον απολαύσει ως εραστή του Matt Bomer. Αυτό δεν είναι χαρά, αλλά η απόλυτη ευτυχία.

Η σειρά Fellow Travelers βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Thomas Mallon και μία ιστορία ερωτικού θρίλερ εκτυλίσσεται μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και συνεχίζεται για 4 δεκαετίες. Ο Matt Bomer ερμηνεύει τον όμορφο (λογικό) και χαρισματικό Hawkins Fuller, που αποφεύγει τις σχέσεις με συναίσθημα, μέχρι που γνωρίζει τον Tim Laughlin (Jonathan Bailey), έναν άντρα ιδεαλιστή και με βαθιά θρησκευτική πίστη. Το ειδύλλιό τους ξεκινά όταν ο Γερουσιαστής Joseph McCarthy και ο σύμβουλός του Roy Cohn κηρύσσουν πόλεμο κατά των «σεξουαλικά ανώμαλων».

Οι ζωές των δύο ανδρών διασταυρώνονται σε διάφορες φάσεις μέσα στα 40 χρόνια που ακολουθούν. Στις διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Βιετνάμ, στη φάση ντίσκο αλλά και στην κρίση του AIDS.

Εκτός του ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, θα δούμε επιτέλους δύο gay άντρες να υποδύονται τους gay άντρες. και να μην επιλέγονται straight ηθοποιοί. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό τον μήνα στο Τορόντο και δημιουργός της σειράς είναι ο Ron Nyswaner, ο άνθρωπος πίσω από το Philadelphia, ενώ τα 2 πρώτα επεισόδια σκηνοθετεί ο Daniel Minahan, που έχει κάνει το Halston για το Netflix και το The Assassination of Gianni Versace του FX.

TAGS