UPDATE #NOW

Ο Ryan Gosling εξηγεί τι είναι το Ken-ergy και αν η Barbie θα είναι αυτό που περιμένουμε


JTeam

14 Ιουλίου 2022

Ο Ryan Gosling εξηγεί τι είναι το Ken-ergy και αν η Barbie θα είναι αυτό που περιμένουμε
Splashnews
Ο Ryan Gosling νιώθει ότι έχει τη σωστή ενέργεια για να είναι ο Ken

Ο Ryan Gosling είναι ο Ken στην Barbie της Greta Gerwig και υποστηρίζει ότι διαθέτει αυτό το Ken-ergy που χρειάζεται.

Όλα άρχισαν όταν στο θρίλερ του Netflix, The Gray Man, ο συμπρωταγωνιστής του, Chris Evans τον αποκάλεσε κούκλα Ken. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν προσβάλλεται, αλλά το παραδέχεται ότι έχει την ενέργεια του Ken και ότι όλοι έχουμε τουλάχιστον έναν Ken στη ζωή μας.

«Είμαι περήφανος για αυτό. Καταλαβαίνεις τι εννοώ με το Ken-ergy; Είναι αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σου που δεν έχει λεφτά, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αμάξι, δεν έχει σπίτι. Περνά μερικές δυσκολίες». Μήπως μόλις μας περιέγραψε τι θα δούμε στην ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Margot Robbie; Είμαστε βέβαια πολύ σίγουροι για το ότι θα δούμε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή της, από τη στιγμή που το project έχει αναλάβει η Greta Gerwig.

Αν και δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία σχετικά με την πλοκή της ταινίας Barbie, απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπε η Margot Robbie ότι δεν θα είναι τίποτα από αυτό που φανταζόμασταν. «Ό,τι λέει η Barbie ισχύει. Δεν είναι αυτό που νομίζετε ό,τι είναι, εκτός αν είναι». Μπερδευτήκαμε αλλά απλά θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2023 και τότε θα μας λυθούν οι απορίες.

Μέχρι τότε, θα βολευτούμε με τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα και είναι σκέτο ποίημα.