UPDATE #NOW

Η Margot Robbie ετοιμάζει remake του Ocean's Eleven και αυτή τη συμμορία θέλουμε να τη δούμε


Κλέλια Φατούρου

20 Μαΐου 2022

Η Margot Robbie ετοιμάζει remake του Ocean's Eleven και αυτή τη συμμορία θέλουμε να τη δούμε
Η Margot Robbie είναι ασταμάτητη

Η Margot Robbie ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον σκηνοθέτη του Bombshell, Jay Roach και ετοιμάζουν μία ταινία από τη σειρά Ocean's Eleven, που θα βασίζεται στην πρωτότυπη εκδοχή , που γυρίστηκε τη δεκαετία του '60 κάπου στην Ευρώπη.

Η πρώτη φορά που είδαμε τη Συμμορία των 11 δεν ήταν το 2001 με τους George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts και πολλούς ακόμη. Ήταν το 1960, με τους Frank Sinatra, Dean Martin και Sammy Davis Jr. Αυτή είναι και η εκδοχή που θα δούμε από τη Margot Robbie.

Jenny.Gr

Αν και η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, όλα δείχνουν ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη άνοιξη και την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρία της Robbie, που έχει μαζί με τον σύζυγό της Tom Ackerley και τη Michelle Graham. Η Carrie Solomon υπογράφει το σενάριο.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η πρώτη Ocean's ταινία με πρωταγωνίστρια γυναίκα. Το Ocean's 8 ήταν (κατά την ταπεινή μου άποψη) η μόνη ταινία ληστείας με απουσία ανδρών, κάποιο νόημα και ενδιαφέρον και ένα all star cast.

Η Margot Robbie ετοιμάζεται να υποδυθεί την Barbie της Greta Gerwig, ενώ θα τη δούμε και στις ταινίες Amsterdam (του David O. Russell), το Babylon (του Damien Chazelle), το Asteroid City (του Wes Anderson) και το Ruin (του Justin Kurzel).