UPDATE #NOW

Ο Joseph Quinn του Stranger Things κρατήθηκε από το γραφείο μετανάστευσης ενώ πήγαινε στο show του Jimmy Fallon


Κλέλια Φατούρου

27 Ιουλίου 2022

Ο Joseph Quinn του Stranger Things κρατήθηκε από το γραφείο μετανάστευσης ενώ πήγαινε στο show του Jimmy Fallon
Τελικά τα κατάφερε, και το οφείλει στη δημοτικότητα του ρόλου του ως Eddie στη σειρά

Ένα νέο αστέρι γεννήθηκε με τον 4ο κύκλο του Stranger Things και είναι απολύτως λογικό. Η σκηνή του Eddie Munson που παίζει το Master of Puppets των Metallica ήταν μία από τις πιο επικές στιγμές της σειράς και ο ηθοποιός Joseph Quinn ήταν το μεγάλο μπαμ της σεζόν.

Αυτό που ίσως δεν περίμενε είναι ότι θα τον κρατούσε το γραφείο μετανάστευσης την Η.Π.Α., τη μέρα που ο Quinn έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή "The Tonight Show" του Jimmy Fallon. Με το που έφτασε στη Νέα Υόρκη, τέθηκε υπό κράτηση, και περιέγραψε την ιστορία στο talk show -το οποίο ήταν και το πρώτο του, ever.

«Παραλίγο να μην έρθω. Με κράτησαν σε κάτι που θα περιγράψω ως μπουντρούμι, όπου παρέμεινα για 20 λεπτά. Μετά μου ζήτησαν να πάω σε ένα γραφείο και κάποιος με ρώτησε "Τι κάνετε στις Η.Π.Α. κύριε;"». Όταν ο ηθοποιός του είπε ότι βρίσκεται στην πόλη για τον Jimmy Fallon, δεν τον πίστεψε. Ένας συνάδελφος του αστυνομικού πέρασε από το σημείο, τους κοίταξε και φώναξε στον υπάλληλο «Άσε ήσυχο τον Eddie. Είναι ο Eddie από το Stranger Things».

Τότε ο πρώτος αστυνομικός τον κοίταξε και τον ρώτησε «Είσαι ο Eddie Munson; Θα επιστρέψεις στον επόμενο κύκλο;». Ο Quinn του απάντησε εύλογα ότι δεν ξέρει, ο αστυνομικός του επέστρεψε το διαβατήριο και του είπε «Το καλό που σου θέλω».

Ακολουθεί αναγκαστικό spoiler, αλλά μετά τον θάνατο του Eddie Munson, είναι κάπως δύσκολο να επιστρέψει, εκτός αν το κάνει ως ανάμνηση. «Δεν ήξερα ότι θα πεθάνω, αλλά ένιωθα ότι η ιστορία του θα ολοκληρωθεί στον 4ο κύκλο. Είναι κάπως γλυκόπικρο. Θα ήθελα τόσο πολύ να επιστρέψω στο σετ και να δω ξανά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά μερικές φορές υπάρχει μία πολύ όμορφη και καλογραμμένη ιστορία και είναι σπάνιοι τέτοιοι ρόλοι. Ήταν σαν να κέρδισα το λόττο και νιώθω τρομερά ευγνώμων, αλλά θα είναι κρίμα αν δεν μπορέσω να επιστρέψω. Θα δούμε».

Για το τέλος, μας έδειξε το ταλέντο του στις μιμήσεις και τις προφορές που μπορεί να κάνει. Το μέλλον του ούτως ή άλλως διαγράφεται λαμπρό, επιστρέψει δεν επιστρέψει στο Stranger Things.