UPDATE #NOW

Η Lisa Kudrow ένιωσε ανασφάλεια για το σώμα της όταν είδε τις συμπρωταγωνίστριές της στα Φιλαράκια


Κλέλια Φατούρου

8 Αυγούστου 2022

Η Lisa Kudrow ένιωσε ανασφάλεια για το σώμα της όταν είδε τις συμπρωταγωνίστριές της στα Φιλαράκια
Instagram/Lisa Kudrow
Η Lisa Kudrow δεν είχε πάντα καλή σχέση με το σώμα της

Να και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε σίγουρα από τη Phoebe, αλλά ούτε και από τη Lisa Kudrow. Κι όμως, η ηθοποιός νόμιζε ότι διέθετε μπόλικη αυτοπεποίθηση και ότι ήταν πολύ αδύνατη, μέχρι που βρέθηκε στο σετ με την Jennifer Aniston και την Courteney Cox.

«Όταν ξεκίνησαν τα Φιλαράκια, συνειδητοποίησα ότι δεν έδειχνα όπως νόμιζα. Και μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι αν πρέπει να χάσω βάρος και να κάνω δίαιτα. Όταν βρεθήκαμε με τους στιλίστες , δεν είχα ιδέα πώς ήταν το σώμα μου ακριβώς και εκεί ένιωσα χάλια. Δεν λέω ότι ήμουν υπέρβαρη ή κάτι τέτοιο, αλλά ένιωσα τρομερή ανασφάλεια όταν τις είδα με ρούχα και όταν και εμένα με ρούχα», ανέφερε η Kudrow στο Podcrushed poscast όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Jenny.Gr

Μέχρι το 1994, όπου ξεκίνησε η σειρά-φαινόμενο, η Kudrow πίστευε το αντίθετο για τον εαυτό της. Ότι ήταν αδύνατη και ψηλή σαν καλαμάκι, όπως η αδερφή και ο μπαμπά της. «Δεν έβλεπα ότι δεν είχα μέση και μάλλον οι φωτογραφίες αλλοίωναν την πραγματικότητα». Είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το ότι ένιωθε «σαν βουνό δίπλα στις Aniston και Cox» και υπήρξαν εποχές που έκανε εξαντλητικές δίαιτες, αν και τότε ένιωθε άρρωστη.

Να πούμε βεβαίως ότι η Lisa Kudrow ήταν μάλλον πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και υπέκυψε στα beauty standards, που ήθελε τις γυναίκες skinny και όχι πολύ ψηλές, προκειμένου να δείχνουν χαριτωμένες. Τελικά κατάφερε να αποβάλει αυτό το self hate;

Κατάφερε να αποδεχθεί την εικόνα της μετά τα 40 όπου είπε στον εαυτό της «Είναι οκ. Έτσι είμαι εξωτερικά. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να είμαι υγιής». Το καλό είναι ότι δεν ονειρεύτηκε ποτέ να γίνει η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια σε ρομαντικές κομεντί. Ήθελε να είναι character actress γιατί αυτό είχε πλάκα. Ο σύζυγός της Michael Stern ήταν πάντα υποστηρικτικός και την αγαπούσε για αυτό που ήταν. «Δεν κάνεις δίαιτα επειδή συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Είναι όλο στο δικό σου μυαλό και απλώς βασανίζεις τον εαυτό σου».