UPDATE #NOW

Η Neve Campbell εξηγεί ακριβώς γιατί δεν θα είναι στο Scream 6 (και είμαστε μαζί της)


Κλέλια Φατούρου

10 Αυγούστου 2022

Η Neve Campbell εξηγεί ακριβώς γιατί δεν θα είναι στο Scream 6 (και είμαστε μαζί της)
Instagram/Neve Campbell
Η ηθοποιός εξηγεί τον λόγο που δεν της επέτρεψε να επιστρέψει στο Scream

Η 6η ταινία του franchise Scream θα επιστρέψει τον Μάρτιο του 2023 αλλά, δυστυχώς, χωρίς το κεντρικό πρόσωπό του. Η Neve Campbell αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει επειδή η πρόταση που της έγινε δεν ήταν ισάξια με αυτά που έχει προσφέρει η παρουσία της στο Scream.

Αντικειμενικά μιλώντας, η ηθοποιός ήταν η πρωταγωνίστρια και το πρόσωπο με το οποίο συνδέσαμε τις ταινίες τρόμου που άλλαξαν την ποπ κουλτούρα σε ό,τι αφορά τα θρίλερ και δημιούργησαν τη διαχρονική στολή Halloween. Οι ιθύνοντες όμως είχαν διαφορετική άποψη και η Campbell μας αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και την ανάγκασε να πει όχι.

«Δεν ένιωσα ότι αυτό που μου προσέφεραν ήταν αντίστοιχο της αξίας μου και σε αυτό που έχω φέρει στο franchise, εδώ και 25 χρόνια. Ως γυναίκα στη βιομηχανία, θεωρώ ότι είναι τρομερά σημαντικό για εμάς να αναγνωριζόμαστε και να πολεμάμε για αυτή την αναγνώριση. Είμαι πολύ σίγουρη ότι αν ήμουν άντρας και είχα κάνει 5 ταινίες ενός τεράστιου blockbuster σαν το Scram, δεν θα μου προσέφεραν τον ίδιο αριθμό χρημάτων. Ήξερα λοιπόν μέσα μου ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν θα μπορούσα να πάω στα γυρίσματα νιώθοντας την αδικία και την υποτίμηση της αξίας μου».

Η ηθοποιός έχει όλα τα δίκια με το μέρος της, αφού το franchise που ξεκίνησε το 1996, έχει κερδίσει περισσότερα από 744 εκατ. Η 5η ταινία έφερε πίσω τους παλιούς Courteney Cox, Neve Campbell και David Arquette αλλά και τη νέα φρουρά, Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown και Mason Gooding. Η ιστορία θα συνεχιστεί με τους επιζήσαντες, που εγκαταλείπουν το Woodsboro, ενώ θα επιστρέψει και η Hayden Panettiere από την 4η ταινία.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να προχωρήσω. Σας αγαπώ Scream fans. Ήσασταν πάντα απίστευτα υποστηρικτικοί και θα είμαι για πάντα ευγνώμων», μας ενημέρωσε η Campbell και θα είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια της ταινίας που πλησιάζει.

TAGS