UPDATE #NOW

Natalie Portman: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της νέας της σειράς, μετά από απειλές για πυροβολισμούς


JTeam

31 Αυγούστου 2022

Natalie Portman: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της νέας της σειράς, μετά από απειλές για πυροβολισμούς
Instagram/Conopinion
Η αστυνομία της Βαλτιμόρης συνέλαβε έναν ύποπτο

Η Natalie Portman βρίσκεται στη Βαλτιμόρη για τα γυρίσματα της σειράς Lady in the Lake στο Apple TV+. Μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, όταν μία ομάδα ντόπιων απείλησε ην ομάδα παραγωγής και τα γυρίσματα σταμάτησαν.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Βαλτιμόρης, μία ομάδα προσέγγισε τους παραγωγούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Park Avenue σε κεντρικό σημείο. Οι ντόπιοι θα επέτρεπαν στην παραγωγή να συνεχίσει αν πληρώνονταν 50 χιλιάδες δολάρια. Όταν έλαβαν αρνητική απάντηση, απείλησαν ότι θα επιστρέψουν το ίδιο απόγευμα και θα πυροβολήσουν κάποιον αν συνεχιζόταν το γύρισμα. Μία ψύχραιμη αντίδραση.

«Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αλλάξουν τοποθεσία και να βάλουν την ασφάλεια σε προτεραιότητα. Η προστασία της ομάδας, του cast και όσων εργάζονται στις παραγωγές είναι η βασικά μας προτεραιότητα και είμαστε ευγνώμονες που δεν τραυματίστηκε κάποιος. Θα συνεχίσουμε, αλλά με αυξημένα μέτρα προστασίας», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος.

Τις τελευταίες μέρες, η αστυνομία αναζητούσε υπόπτους και κατέληξε στον 43χρονο Keith L. Brown από το Maryland, έναν ντόπιο πλανόδιο πωλητή, που υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να πουλήσει τα ρούχα του εξαιτίας των γυρισμάτων. Παραδέχτηκε ότι είχε μιλήσει με μέλη της ομάδας και της ασφάλειας και περίμενε τα επίσημα χαρτιά προκειμένου να λάβει αποζημίωση για τα κέρδη που έχασε στις 26 Αυγούστου. Είχε προηγουμένως συλληφθεί για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Η σειρά Lady in the Lake βασίζεται στο μυθιστόρημα της Laura Lippman, εκτυλίσσεται στη Βαλτιμόρη των 60s και σκηνοθετείται από την Alma Har'el. Το cast συμπληρώνουν οι: Natalie Portman, Moses Ingram, Mikey Madison, Y'Lan Noel και Brett Gelman.