UPDATE #NOW

Ο Luca Guadagnino επιβεβαίωσε την επιστροφή του Call Me By Your Name (αλλά όχι του Armie Hammer)


Κλέλια Φατούρου

7 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Luca Guadagnino επιβεβαίωσε την επιστροφή του Call Me By Your Name (αλλά όχι του Armie Hammer)
Ο σκηνοθέτης ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Chalamet για τρίτη φορά

Μετά τη δεύτερη συνάντηση του σκηνοθέτη με τον Timothee Chalamet, σε μία ταινία που αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ο Luca Guadagnino μίλησε για το sequel που περιμένουμε εδώ και χρόνια.

«Η λέξη sequel είναι αμερικανικό concept. Για εμένα, είναι περισσότερο οι εμπειρίες του Elio, ενός νεαρού αγοριού που γίνεται άντρας. Είναι κάτι που θέλω να κάνω σίγουρα».

Ο σκηνοθέτης έχει εξάλλου ένα μοτίβο στους χαρακτήρες του και του αρέσει να εξερευνά περιθωριακές προσωπικότητες και πώς εξελίσσονται υπό ένα ευαίσθητο πρίσμα. Στο Bones and All, ο Lee γνωρίζει τη Maren μετά την εγκατάλειψή της από τον πατέρα της. Ξεκινούν ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επιστροφής στο παρελθόν τους, αγγίζοντας θέματα, όπως το bisexuality και τον κανιβαλισμό.

«Δεν είναι ότι άφησα τον Timothee στο απόγειο της καριέρας του και τον συνάντησα ξανά μετά από 4 χρόνια. Ήμασταν κοντά όλο αυτό το διάστημα, αλλά απλώς περίμενα το ιδανικό project. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν, για το πόσο ταπεινά έγινε ο απόλυτος star».

Προφανώς και δεν έγινε λόγος για τον Armie Hammer, τον συμπρωταγωνιστή του Chalamet στην ταινία που μάς στοίχειωσε. Ο ηθοποιός εξάλλου έχει αποσυρθεί στις νήσους Cayman και εργάζεται ως πωλητής χρονομεριδίων σε υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα, είναι πάλι στην επικαιρότητα εξαιτίας του ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά των ανδρών της οικογενείας του.