UPDATE #NOW

The Fabelmans: Η παιδική ηλικία του Steven Spielberg έγινε ταινία (με ένα cast- αφρόκρεμα)


Κλέλια Φατούρου

12 Σεπτεμβρίου 2022

The Fabelmans: Η παιδική ηλικία του Steven Spielberg έγινε ταινία (με ένα cast- αφρόκρεμα)
Ένα trailer για μία συναρπαστική ζωή

Πριν βιαστείς να σκεφτείς ότι, οκ, ποιον ενδιαφέρει η παιδική ηλικία του σκηνοθέτη Steven Spielberg, επίτρεψέ μου να σου πω ποιοι ενσαρκώνουν τους γονείς του. Η Michelle Williams και ο Paul Dano. Και τώρα μπορώ να συνεχίσω.

Ο σκηνοθέτης, κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ και δημιουργός ταινιών, όπως ο Ε.Τ. ο Εξωγήινος, η Λίστα του Σίντλερ, το Jurassic Park, το Lincoln και το Jaws, έχει κάνει τα πάντα. Το μόνο που δεν είχε κάνει είναι το να μάς διηγηθεί τη δική του ιστορία. Ορίστε λοιπόν οι "The Fabelmans". Η παιδική ηλικία του στην Arizona, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με επίκεντρο όλα αυτά που διαμόρφωσαν τη λατρεία του για τις ταινίας. Ο Spielberg έγραψε (μοιραία) και το σενάριο, ώστε να κάνει την ταινία όσο πιο προσωπική γίνεται.

Συνεργάστηκε με τον Tony Kushner για το αποτέλεσμα ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Seth Rogen, Paul Dano, Michelle Williams, David Lynch, Gabriel LaBelle και Julia Butters. Είναι και η πρώτη ταινία που θα περάσει από το Φεστιβάλ του Τορόντο, δημιουργώντας buzz για το κατά πόσο θα φτάσει μέχρι τα Όσκαρ.

«Κάποιος σαν τον Steven κάνει μία ταινία για τη ζωή του και εσύ παίζεις μία εκδοχή του πατέρα του. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Ενσωματώνεις μία από τις πιο σημαντικές, επιδραστικές και πολύπλοκες προσωπικότητες στη ζωή του Spielberg. Μοιράζεται ένα κομμάτι του εαυτού του και το βρίσκω πολύ συγκινητικό. Υπάρχει ένα αληθινό χάρισμα όταν κάποιος αυτού του καλλιτεχνικού επιπέδου τολμά να κάνει κάτι τέτοιο».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου και το trailer μάς ταξιδεύει τόσο στη ζωή του, όσο και σε έναν κόσμο ιστοριών στη μεγάλη οθόνη, αρκετές δεκαετίες πριν.