UPDATE #NOW

Lady Chatterley's Lover: Το trailer της πιο αμφιλεγόμενης ιστορίας έχει ρεαλιστικό σεξ (και Emma Corrin)


Κλέλια Φατούρου

4 Νοεμβρίου 2022

Lady Chatterley's Lover: Το trailer της πιο αμφιλεγόμενης ιστορίας έχει ρεαλιστικό σεξ (και Emma Corrin)
Το trailer της ταινίας που περιμέναμε εδώ και καιρό

Ευχαριστούμε το Netflix που φέρνει τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μυθιστορήματα, με το Emma Corrin στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '20, με πρωταγωνίστρια την Connie (Jack O'Connell), που ξεκινά μία ερωτική σχέση με τον Mellors, ενώ ο σύζυγός της, Sir Clifford (Matthew Duckett) αποκτά υποψίες. Στον ρόλο της νοσοκόμας του Clifford, η υπέροχη Joely Richardson.

«Όταν ξαναδιάβασα το μυθιστόρημα, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε γραφτεί και σήμερα. Είναι τρομακτικό που δεν έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία 100 χρόνια. Ως γυναίκες, παλεύουμε ακόμα για ισότητα και όταν θέλει να είναι ελεύθερη, θεωρείται σκάνδαλο. Δείτε απλά τι έγινε με τον νόμο για τις αμβλώσεις και τι συμβαίνει τώρα στο Ιράν. Αυτό το βιβλίο είναι για το ταξίδι μίας γυναίκας προς την ενδυνάμωση, τον έλεγχο του σώματός της, της σεξουαλικότητας και της ζωής της. Ο στόχος μου είναι να δώσω έμφαση στη δική της οπτική, και να δώσω στο κοινό την εικόνα μίας γυναίκας που που βιώνει απόλαυση», αναφέρει η σκηνοθέτιδα της ταινίας, Laure de Clermont-Tonnerre.

Τονίζει ότι το Emma Corrin της ζήτησε να εξερευνήσει το συναίσθημα της εκστατικής ελευθερίας και να εκφράσει το ελεύθερο πνεύμα μέσα από τον ρόλο της Connie. Είχε μιλήσει και το ίδιο για τις ερωτικές σκηνές και ότι υπήρχε απόλυτη εξήγηση για αυτές. Οι δύο πρωταγωνιστές δούλεψαν με intimacy coordinator για δύο εβδομάδες, προκειμένου να νιώσουν άνεση και ασφάλεια στο σετ. «Ένιωσα δέος για το ταξίδι της Connie και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε το σώμα, τη σεξουαλικότητα και την απόλαυσή της», δήλωσε το Emma Corrin σε πρόσφατη συνέντευξη στη Vogue.

Το trailer φέρει όλα τα στοιχεία εκείνης της εποχής, αλλά περιγράφει μία γυναίκα με σεξουαλικότητα που δεν κρύβεται, δεν ντρέπεται και της επιτρέπει να υπάρχει. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου και στο Netflix, στις 2 Δεκεμβρίου.