UPDATE #NOW

Ο Gary Oldman σκοπεύει να αποσυρθεί πολύ σύντομα από την υποκριτική (αλλά εμείς δεν θέλουμε)


JTeam

21 Νοεμβρίου 2022

Ο Gary Oldman σκοπεύει να αποσυρθεί πολύ σύντομα από την υποκριτική (αλλά εμείς δεν θέλουμε)
Instagram/Gary Oldman
Δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι για τη συνταξιοδότηση του ηθοποιού

Ο 64χρονος Gary Oldman έχει μία πλούσια καριέρα στο ενεργητικό του και, δυστυχώς για εμάς, είναι πολύ έτοιμος να βγει στη σύνταξη.

Αυτή την περίοδο προμοτάρει τον δεύτερο κύκλο της σειράς "Slow Horses", από την Apple TV+, αλλά μετά σκοπεύει να κατεβάσει ρυθμούς. «Είχα μία αξιοζήλευτη καριέρα, αλλά οι καριέρες τελειώνουν και έχω κι άλλα ενδιαφέροντα εκτός από την υποκριτική. Όταν είσαι νέος, νομίζεις ότι θα βρεις χρόνο για να τα κάνεις όλα, όπως το να διαβάσεις ένα βιβλίο, αλλά μετά τα χρόνια περνούν».

Ο Gary Oldman θέλει να μάς εγκαταλείψει για να βρει χρόνο να διαβάσει τα βιβλία του, και δεν μπορώ να πω ότι δεν το κατανοώ. «Του χρόνου θα είμαι 65 χρονών, και πολύ σύντομα 70. Δεν θέλω να είμαι ενεργός στη δουλειά στα 80. Θα είμαι χαρούμενος και προνομιούχος να φύγω ως Jackson Lamb (ο ρόλος του στο Slow Horses)».

Η τελευταία του σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα μυστηρίου του Mick Herron, συμπρωταγωνιστεί με τους Jack Lowden και Kristin Scott Thomas, με τους Jonathan Pryce, Sophie Okonedo και Saskia Reeves να κάνουν το πέρασμά τους.

Η καριέρα του ηθοποιού μετρά κάτι παραπάνω από 40 χρόνια, με ρόλους που έγραψαν ιστορία. Από τον Κόμη Δράκουλα, στον Μπετόβεν, στον Harry Potter, τον Batman, το Christmas Carol, τον Πρόεδρο Harry Truman, αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις, αλλά και το αξέχαστο πέρασμα από τα Φιλαράκια. Εκείνος μπορεί να είναι γεμάτος, αλλά θα λείψει πολύ σε όλους εμάς.