UPDATE #NOW

Χρυσές Σφαίρες 2023: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των (πιο αμφιλεγόμενων) βραβείων


JTeam

4 Ιανουαρίου 2023

Χρυσές Σφαίρες 2023: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των (πιο αμφιλεγόμενων) βραβείων
Instagram/ lionsgateplayin
Οι Χρυσές Σφαίρες θα πραγματοποιηθούν στις 10 Ιανουαρίου

Με τούτα και μ'εκείνα, έμειναν 6 μέρες μέχρι τη μεγάλη βραδιά των Golden Globes (Χρυσές Σφαίρες δηλαδή), και στις 10 Ιανουαρίου (ξημερώματα 11ης για εμάς) θα μάθουμε τους μεγάλους νικητές, που θα είναι ο προπομπός των Όσκαρ.

Αν και πρόκειται για τα πιο αμφιλεγόμενα βραβεία, με μακρά ιστορία στην απουσία diversity, τον ρατσισμό και τον μισογυνισμό (όπως και φέτος δηλαδή). Θα υποθέσουμε ότι η αλλαγή που έγινε ήταν να βάλουν μαύρο παρουσιαστή και να τιμήσουν τον Eddie Murphy. Παρόλα αυτά, είναι πολλοί οι ηθοποιοί που θα τιμήσουν τη βραδιά, μέσα από τον ρόλο των παρουσιαστών. Ο Brendan Fraser όμως, δήλωσε ότι η μαμά του τον έχει αναθρέψει σωστά, και δεν θα πάει.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ανατροφή είχαν οι ηθοποιοί και λοιποί καλλιτέχνες που θα παραστούν, αλλά είναι οι εξής: Ο κωμικός Jerrod Carmichael, που θα είναι ο βασικός παρουσιαστής, η Jamie Lee Curtis, η Tracy Morgan, ο Quentin Tarantino, o Billy Porter και η Natasha Lyonne. Θα παρουσιάσουν βραβείο επίσης οι: Ana de Armas, Ana Gasteyer, Nicole Byer, Niecy Nash, Colman Domingo και Michaela Jae Rodriguez.

Το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille Award 2023, θα δοθεί στον Eddie Murphy. Δίνεται σε πρόσωπα με ταλέντο, για όλα όσα έχουν προσφέρει στον κόσμος της ψυχαγωγίας. Επίσης, ο Ryan Murphy θα παραλάβει το Carol Burnett Award, το βραβείο για το σύνολο της δουλειάς και της επίδρασης με διάρκεια (στο κοινό και τη βιομηχανία) στον τομέα της τηλεόρασης.

Οι Χρυσές Σφαίρες επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια απουσίας, που υποτίθεται ότι ήταν ευκαιρία για επανεξέταση των κανονισμών. Αυτή θα είναι η 80η φορά που θα δούμε τα βραβεία που προηγούνται των Όσκαρ, με το "The Banshees of Inisherin" να έχει 8 υποψηφιότητες.