UPDATE #NOW

«Τώρα βρίσκω το κέντρο μου»: Η Priyanka Chopra Jonas για τη μητρότητα, τις δυσκολίες και την επόμενη γενιά Ινδών κοριτσιών


Κλέλια Φατούρου

20 Ιανουαρίου 2023

«Τώρα βρίσκω το κέντρο μου»: Η Priyanka Chopra Jonas για τη μητρότητα, τις δυσκολίες και την επόμενη γενιά Ινδών κοριτσιών
Η ηθοποιός και παραγωγός μιλά για τη μητρότητα που της άλλαξε τη ζωή και τι ονειρεύεται για το μέλλον

Πριν από 10 μήνες, η Priyanka Chopra Jonas υποδέχθηκε την κόρη της μέσω παρένθετης μητέρας. Το ανακοίνωσε με ένα post και από τότε τηρεί σιγή ιχθύος ανεβάζοντας σπάνια (έως ποτέ) κάποια φωτογραφία της μικρής Malti.

Υποδέχεται τη Vogue στο σπίτι των 2.100 τετραγωνικών μέτρων και μιλά για τις δυσκολίες που υπήρξαν όταν γεννήθηκε η κόρη της, πώς πήρε την απόφαση να επιλέξει παρένθετη μητέρα, τη σχέση με τον σύζυγό της, Nick και τι ονειρεύεται για τις νέες γυναίκες.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 2000, στα καλλιστεία Miss World ενώ ακολούθησαν αμέτρητες ταινίες Bollywood. Το κοινό την ανακάλυψε πριν 8 χρόνια, με το δράμα "Quantico", αν και είδε γυρίσει περισσότερες από 50 ταινίες. Αυτόν τον Μάιο, επιστρέφει με ρομαντική κομεντί, το "Love Again", στο οποίο συμμετέχει και η Celine Dion. «Είναι ξεκαρδιστική», υποστηρίζει η Chopra ενώ ετοιμάζει φέτος και ένα κατασκοπικό θρίλερ.

«Δουλεύω ασταμάτητα τα τελευταία 20 χρόνια, ψάχνοντας την επόμενη δουλειά. Τώρα όμως νιώθω ότι βρήκα το κέντρο μου, μία αίσθηση ηρεμίας, γιατί κάθε απόφαση αφορά την κόρη μου»

Μιλά για τους γονείς της, δύο Ινδούς φυσικούς, που τη μεγάλωσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αυτόνομη σε μία εποχή όπου δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μία οικογένεια Ινδών. Παρόλα αυτά, δεν εκτίθεται εύκολα. «Μπορεί να με βλέπεις να μιλάω και να είμαι κοινωνική, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο η επιφάνεια».

Μιλά ωστόσο για τη γέννηση της κόρης της, που ήρθε στη ζωή 3 μήνες πριν το αναμενόμενο και έμεινε σε ειδική μονάδα του νοσοκομείου για 3 μήνες. «Την κρατούσαμε εναλλάξ στο στήθος μας και ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρει». Πέρα από τη δική της ανησυχία, είχε και την οργή του Ίντερνετ, επειδή «πήρε δανεική μήτρα» και «δεν θα νιώσει ποτέ πραγματική σύνδεση με το μωρό». Αν και έχει μάθει να μην δίνει σημασία σε σχόλια, της ήταν τρομερά επώδυνο να μιλούν για την κόρη της.

«Δεν ξέρετε ούτε εμένα ούτε τι έχω περάσει. Υπήρξαν κάποιες ιατρικές επιπλοκές, επομένως χαίρομαι που μπόρεσα να είμαι στη θέση να έχω μία παρένθετη. Ήταν τόσο γενναιόδωρη, ευγενική και αστεία. Και φιλοξένησε το μωρό μου για 6 μήνες».

Μιλά για τον σύζυγό της, που αν και είναι 10 χρόνια μικρότερος, είναι ο ώριμος της σχέσης. «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα στη σχέση μας και δεν ξέραμε ο ένας την καριέρα του άλλου. Γνωριστήκαμε στην πορεία. Είναι πολύ σοφός και είναι εκείνος που μου υπενθυμίζει να μην ξεχνάω την αξία μου και να γιορτάζω τις επιτυχίες». Αν και είναι πολύ διαφορετικοί, μοιάζουν πολύ ως γονείς. Εκείνος δηλώνει πανευτυχής μπαμπάς, με τη χαρά και το άγχος να συνυπάρχουν.

Στα 40 της, η υποκριτική δεν της αρκεί. Το στούντιο παραγωγής που έχει φτιάξει στο σπίτι της, δίνει τη δυνατότητα σε νέους σκηνοθέτες να πάρουν το ρίσκο.

«Τώρα μπορώ να δημιουργήσω ιστορίες με γυναίκες πίσω από τις κάμερες, κάτι που εγώ δεν έβλεπα μεγαλώνοντας»

«Ελπίζω ότι θα ανοίξω πόρτες για την επόμενη γενιά κοριτσιών. Θα δούμε περισσότερους Ινδούς ή Ασιάτες στο Χόλιγουντ. Γιατί να μην είμαστε στην κεντρική σκηνή;», λέει ενώ νιώθει χρέος της να κάνει επιλογές που θα κάνουν περήφανη και την κόρη της.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στη βρετανική Vogue