UPDATE #NOW

Ο Channing Tatum αποκαλύπτει αν θα πει ποτέ στην κόρη του ότι κάποτε ήταν στρίπερ


Κλέλια Φατούρου

27 Ιανουαρίου 2023

Ο Channing Tatum αποκαλύπτει αν θα πει ποτέ στην κόρη του ότι κάποτε ήταν στρίπερ
Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την 9χρονη κόρη του

Όσο εμείς βλέπουμε "Magic Mike" ξανά και ξανά και απολαμβάνουμε τον Channing Tatum με τις ερωτικές χορογραφίες του πάνω στη σκηνή, εκείνος σκέφτεται το αν θα πει ποτέ στην κόρη του για το παρελθόν του ως στρίπερ.

Εδώ που τα λέμε, το Google θα είναι ακόμα στη θέση του σε μερικά χρόνια, όταν η 9χρονη Everly θα μπει στη διαδικασία να μάθει trivia για την ταινία που έκανε διάσημο τον πατέρα της. Παρόλα αυτά, ο 42χρονος ηθοποιός δεν έχει καμία πρόθεση να της αποκρύψει την αλήθεια.

«Όταν θα είναι αρκετά μεγάλη να δει τις ταινίες Magic Mike, θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Δεν υπάρχει κάποια εκδοχή μου που να μην θέλει να κάνει την κουβέντα «ο μπαμπάς δεν έπαιξε απλώς σε αυτές τις ταινίες, αλλά ήταν και πραγματικός στρίπερ». Δεν σκοπεύω να πω ψέματα στην κόρη μου». Και γιατί να το κάνει εξάλλου;

Ο Tatum μίλησε για τη νέα ταινία "Magic Mike's Last Dance", όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Salma Hayek. «Ήρθες και μου έδωσες αυτή την απρόσμενη, μαγική στιγμή που με έκανε να θυμηθώ ποια πραγματικά είμαι. Θέλω κάθε γυναίκα να μπει στην κινηματογραφική αίθουσα και να νιώσει ότι μπορεί να έχει ό,τι θέλει, όποτε θέλει», είπε η Hayek για την ταινία, στην οποία θα χορεύει αλλά θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πριν από 10 χρόνια, ήταν μία ταινία για γυναίκες που θέλουν άντρες, όπως και το sequel "Magic Mike XXL". Ένιωσε ότι είναι λάθος και έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη Salma Hayek, που υποδύεται μία πλούσια διαζευγμένη που αναδημιουργεί ένα σόου. «Τώρα έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη και η ταινία είναι για τις γυναίκες. Δεν θα μιλήσω για ενδυνάμωση, αλλά για εσωτερική αναζήτηση».