UPDATE #NOW

Ο Colin Farrell μιλά για τα συμπτώματα Long Covid που είχε για 6 μήνες -και τώρα νόσησε ξανά


JTeam

30 Ιανουαρίου 2023

Ο Colin Farrell μιλά για τα συμπτώματα Long Covid που είχε για 6 μήνες -και τώρα νόσησε ξανά
Ο ηθοποιός έχει νοσήσει συνολικά δύο φορές

Ο 46χρονος Colin Farrell και ο συμπρωταγωνιστής του στο "The Banshees of Inisherin", Brendan Gleeson, ήταν από τους ηθοποιούς που δεν μπόρεσαν να παραστούν στα Critics' Choice Awards στις 15 Ιανουαρίου, επειδή βρέθηκαν θετικοί στον Covid. Μίλησαν στο CBS για το πώς το πέρασαν και ποιος κόλλησε ποιον.

«Αρχικά, εγώ», παραδέχτηκε ο Gleeson με τον Farrell να συμπληρώνει: «Εγώ βγήκα θετικός την επόμενη μέρα. Αυτό απαντά στην ερώτηση». Ο Gleeson κόλλησε για πρώτη φορά και μετά από 4-5 μέρες ένιωσε να του περνά. Από την άλλη, ο Farrell κόλλησε για δεύτερη φορά, και δεν ήταν καμία εύκολη. «Και τις δύο φορές, ζορίστηκα 3-4 μέρες, αλλά του αρέσει να αφήνει απομεινάρια. Πονοκεφάλους, πυρετό, τα πάντα».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα Long Covid συμπτώματα που είχε για αρκετούς μήνες μετά την πρώτη φορά που νόσησε. «Γενικά σκοπεύω να ξεκουραστώ από εδώ και πέρα, γιατί την πρώτη φορά που νόσησα, πήγα για τρέξιμο μετά από μία εβδομάδα, σακάτεψα τον εαυτό μου και είχα Long Covid για 6 μήνες».

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, ο Long Covid περιλαμβάνει τα ίδια συμπτώματα με τον Covid, αλλά επιμένουν και ίσως επιδεινώνονται με το πέρασμα των εβδομάδων. Επίσης, μπορούν να γίνουν απειλητικά για τη ζωή, μήνες ή και χρόνια μετά τη μόλυνση, αλλά όλα εξαρτώνται από βιολογικά αίτια.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο συμπρωταγωνιστές είναι μια χαρά στην υγεία τους και ο Colin Farrell είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, και έχει κάτι καλό να περιμένει μέχρι τις 12 Μαρτίου.