UPDATE #NOW

Η Miss Αργεντινή και η Miss Πουέρτο Ρίκο γιορτάζουν την αγάπη τους στη νέα, υπέροχη καμπάνια της Fenty Beauty


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2023

Η Miss Αργεντινή και η Miss Πουέρτο Ρίκο γιορτάζουν την αγάπη τους στη νέα, υπέροχη καμπάνια της Fenty Beauty
Instagram @fabiolavalentinpr
To παντρεμένο, πλέον, ζευγάρι, μας διηγείται την ιστορία του

H Rihanna έδωσε ένα εξαιρετικό 13λεπτο σόου στο Super Bowl για κάθε girl, gay and they εκεί έξω, και νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα. Ε, είχαμε άδικο γιατί δεν έμεινε εκεί. Στη διαφήμιση για το νέο άρωμα του Fenty Beauty, βλέπουμε την ιστορία ενός από τα πιο όμορφα ζευγάρια του κόσμου – κυριολεκτικά, αφού κι οι δύο έχουν κερδίσει καλλιστεία: της Miss Argentina, Mariana Varela, και της Miss Puerto Rico, Fabiola Valentin, οι οποίες είναι παντρεμένες πια.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους στα social media πέρσι τον Νοέμβριο, έπειτα από μήνες κρυφού dating και γάμου, με ένα reel που ξεχείλιζε έρωτα.

Τώρα, πάνε ένα βήμα παραπέρα και μας διηγούνται την ιστορία τους. Βλέπουμε πλάνα από ρομαντικές στιγμές τους στην παραλία, φιλιά στο σπίτι τους, αγκαλιές σε μία αιώρα και τις ακούμε να μιλούν για το πώς γνωρίστηκαν σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ταϊλάνδη. Σχεδόν αμέσως, έγιναν αχώριστες, παρότι ανταγωνίζονταν η μία την άλλη.

Δέθηκαν χάρη στα μικρά πράγματα – «το πώς πίνουμε τον καφέ μας», για παράδειγμα. Στη συνέχεια, περιγράφουν το Fenty Eau de Parfum σαν «ξύλινο, αλλά γλυκό και μαλακό ταυτόχονα».

«Σου αρέσει;», ρωτάει η Varela και πάει να κλέψει ένα φιλί. «Ναι, πολύ», της απαντά η Valentin.

H τελευταία ανάρτησε το βίντεο και στον προσωπικό της λογαριασμό. «Πόσο ξεχωριστό ήταν που εργάστηκα για το άρωμα της Fenty Beauty με τη #FentyParfumPartner μου», έγραψε στη λεζάντα. «Είναι όμορφο όταν δύο σώματα ενώνονται με αγάπη».

Στην καμπάνια του συγκεκριμένου αρώματος έχουμε ένα ακόμη queer ζευγάρι, τους TikTokers Nicky Champa και Pierre Boo. «Δεν έχει φύλο», λέει ο πρώτος. «Το λατρεύω».

Δεν ξέρουμε για το άρωμα, αλλά εμείς σίγουρα λατρεύουμε την καμπάνια.