UPDATE #NOW

«Δεν μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου αν δεν έχεις παραισθήσεις»: Η Julia Fox λέει σωστά πράγματα με τον πιο ακατάληπτο τρόπο


Κλέλια Φατούρου

14 Φεβρουαρίου 2023

«Δεν μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου αν δεν έχεις παραισθήσεις»: Η Julia Fox λέει σωστά πράγματα με τον πιο ακατάληπτο τρόπο
Elle/RICHIE SHAZAM
Δεν ξέρεις αν εννοεί αυτά που λέει, αλλά έχουν λογική

Η Julia Fox έκλεισε με τους άντρες, δεν θέλει να ξανακάνει σεξ, ούτε και να έρθει κοντά με κάποιον. «Θέλω να με αφήσουν ήσυχη και να μην με κοιτάζουν καν». Αυτό δεν πηγαίνει σε όλους τους τοξικούς πρώην της, όπως ο Kanye West ας πούμε, αλλά γενικά στο φύλο που πλέον την απωθεί, κι ας μεγαλώνει ένα τέτοιο.

«Πραγματικά δεν ξέρω. Νιώθω ότι όταν μπαίνεις σε μία ετεροφυλόφιλη σχέση, συμμετέχεις σε μία δυναμική που δεν είναι καθόλου υγιής», λέει στο περιοδικό Elle. Τελικά ποια είναι η Julia Fox, που πολλοί ανακάλυψαν εξαιτίας της σύντομης σχέσης της με τον καθόλου λογικό Kanye; Ήταν σίγουρα γνωστή στα clubs της Νέας Υόρκης, έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία Uncut Gems του Adam Sandler, που δυστυχώς είχε καθοδική πορεία εξαιτίας της πανδημίας.

Ακολούθησε ένα παιδί, ένα διαζύγιο και η σχέση με τον Kanye, που δεν έχουμε καταλάβει αν την ήθελε πραγματικά ή ήταν απλά ένα challenge με τον εαυτό της. «Νιώθω τόσα άσχημα για όλα όσα έχει πει για τους Εβραίους. Για τα παιδιά του και για όσους πλήγωσε. Δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιρνε τέτοιο δρόμο», παραδέχεται σε συνέντευξή της στο Elle, ενώ μιλά για την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει η ίδια, και όχι κάποιος ghost writer.

Jenny.Gr
Uncut Gems

Αρνείται να γράψει για τους άντρες στη ζωή της, και κάνει focus στην προσωπική της εξέλιξη. Παρόλα αυτά, έχει να πει πολλά. Η ζωή της ξεκίνησε στην Ιταλία, όπου και έμεινε μητέρα της μέχρι τα 6, όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ζήσει με έναν απόντα πατέρα. Η εφηβεία της ήταν στα άκρα, έκλεβε μαγαζιά και ακολουθούσε το αγόρι της, που ήταν έμπορος ναρκωτικών. Παρόλα αυτά, φοίτησε σε ένα σχολείο που δεν είχε βαθμούς και ενθάρρυνε τους μαθητές, όπως ο Jean-Michel Basquiat, να ανακαλύψουν την πόλη.

Τα 20s της ήταν ακόμα πιο edgy. Έκανε εκθέσεις βάφοντας τα υφάσματα με το αίμα της. Εξέδωσε art book, στο οποίο περιέγραφε την ανάρρωσή της από μία κακοποιητική σχέση και σκηνοθέτησε μία ταινία μικρού μήκους για το sex trafficking παιδιών. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Για λίγο, δούλεψε ως dominatrix, αλλά χωρίς σεξ, και θεωρεί ότι ήταν το καλύτερο μάθημα υποκριτικής που θα μπορούσε να πάρει.

Τώρα έχει το δικό της podcast, "Forbidden Fruits", μέσα από το οποίο πήρε συνέντευξη από την Anna Delvey, μοιράζεται τις απόψεις της μέσω TikTok, κάνει fashion statements στους δρόμους της Νέας Υόρκης και η μούσα της είναι ο ίδιος της ο εαυτός. Και ενώ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν εννοεί πάντα αυτά που λέει, σου λέει απλά ότι «πρέπει να έχεις λίγες παραισθήσεις αν θες να πετύχεις τους στόχους σου».

Το TikTok της έχει τα πάντα. Από βίντεο για το πώς να φτιάξεις outfit από πεσμένα φύλλα στο πάρκο, μέχρι σημαντικές αλήθειες για το πώς κάποιες πολιτείες των Η.Π.Α εξαιρούν από την εφορία τα προιόντα κατά της φαλάκρας για τους άντρες, αλλά όχι τα ταμπόν και τις σερβιέτες. Σου δείχνει πώς να κάνεις bleaching στα φρύδια, ή αλλιώς «ο αντροδιώκτης», όπως η ίδια το αποκαλεί.

@juliafox Replying to @kjane700 ♬ original sound - Julia fox

Η Julia Fox θα σε σοκάρει όταν αποκαλύπτει ότι παραλίγο να σκοτώσει τον έμπορο ναρκωτικών που πίστευε ότι έδωσε στη φίλη της το χάπι που την οδήγησε στον θάνατο. «Τον περίμενα έξω από το σπίτι του με γεμάτο όπλο. Ευτυχώς που δεν τον σκότωσα, γιατί απεδείχθη ότι δεν έφταιγε μόνο εκείνο το χάπι». Αλλά λίγο μετά θα σου πει ότι η μητρότητα είναι πολύ δύσκολη και ότι τρέμει μήπως δημιουργήσει έναν ακόμη μαλ@@α.

Όσο για τον γάμο; Πιστεύει ότι, στο τέλος της ημέρας, «μία σύζυγος και μία σεξεργάτρια κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, μόνο που η δεύτερη το κάνει με διαφορετικούς άντρες». Διανύει την "I don't give a fuck" εποχή της και πιστεύει ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ακόμα και σε σύγκριση με πέρυσι. Αν υπάρχει κάτι που να την κρατά προσγειωμένη, όσο απίθανο και αν ακούγεται, αυτό είναι ο 2 ετών γιος της, Valentino. «Έχω δει τόσα πολλά και έχω κυκλοφορήσει μόνη μου, που ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Είτε είναι άντρας, είτε απάτη, είτε και τα δύο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Elle

TAGS