UPDATE #NOW

The Little Mermaid: Το νέο trailer έχει τον Eric και το ανατριχιαστικό γέλιο της Ursula


Κλέλια Φατούρου

16 Φεβρουαρίου 2023

The Little Mermaid: Το νέο trailer έχει τον Eric και το ανατριχιαστικό γέλιο της Ursula
Η πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται στις 26 Μαίου

Η Μικρή Γοργόνα έγινε η πιο πολυσυζητημένη live action ταινία της Disney, για τους σωστούς λόγους. Η μαύρη Ariel (Halle Bailey) ενθουσίασε όλα τα κορίτσια αυτού του κόσμου, που δεν έχουν λευκή επιδερμίδα και είδαν ότι μπορούν να είναι πριγκίπισσες, γοργόνες ή ό,τι άλλο ονειρεύονται.

Ο νέος λόγος για να ενθουσιαστούμε με αυτή την ταινία είναι το πολύ γρήγορο πέρασμα της Ursula, με αυτό το ανατριχιαστικό γέλιο, που έρχεται από την αγαπημένη μας Melissa McCarthy. Μέσα σε αυτό το σύντομο trailer, ακούμε ξανά την υπέροχη φωνή της Bailey να τραγουδά "Part of Our World", ενώ κάνει βόλτες στον ωκεανό, συναντά τον φίλο της Φούσκα, και πλησιάζει τον πρίγκιπα Eric, που υποδύεται ο Jonah Hauer- King.

Θα είναι άραγε η σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Ariel. Έτσι φαίνεται, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Rob Marshall. «Νιώθει εκτός τόπου και χρόνου και είναι μία επική ιστορία για το ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού της. Αλλά θα έχει να κάνει και με τη χαρά. Ένας περίεργος συνδυασμός αθωότητας και σοφίας, γεμάτο ψυχή και αγάπη. Θα είναι σίγουρα μία μοντέρνα εκδοχή της».

Jenny.Gr

Η Melissa McCarthy είχε μιλήσει πέρυσι στην εκπομπή της Kelly Clarkson για το πόσο τρομοκρατημένη ένιωθε που έπρεπε να τραγουδήσει το "Poor Unfortunate Souls" ως Ursula. «Δούλεψα με κάποιον και σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται να είμαι τραγουδίστρια, αλλά ένας απλός χαρακτήρας. Αλλά λατρεύω αυτό το τραγούδι. Όταν τελικά το ηχογράφησα, έκλαψα με αναφιλητά γιατί δεν μπορούσα να συνεχίσω τα μαθήματα τραγουδιού».

Εκτός από τα πολύ κλασικά κομμάτια της Disney ταινίας, θα υπάρξει και νέα μουσική. Όλα αυτά θα συμβούν στις 26 Μαίου.