UPDATE #NOW

Θύμα του Marilyn Manson υποστηρίζει ότι την πίεσαν να πει ψέματα: «Υπέκυψα στην Evan Rachel Wood»


Κλέλια Φατούρου

24 Φεβρουαρίου 2023

Θύμα του Marilyn Manson υποστηρίζει ότι την πίεσαν να πει ψέματα: «Υπέκυψα στην Evan Rachel Wood»
People/JANA CRUDER
Το μοντέλο αποσύρει τις κατηγορίες, οι οποίες ούτως ή άλλως απορρίφθηκαν από το δικαστήριο

Το μοντέλο Ashley Morgan Smithline ήταν μία από τις τέσσερις γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Marilyn Manson για σεξουαλική κακοποίηση. Τον Μάιο του 2021, το περιοδικό People την έκανε εξώφυλλο, παρουσιάζοντας την ιστορία της, διασταυρώνοντάς τη με αρκετές πηγές.

Πριν από έναν μήνα, η μήνυση απορρίφθηκε από το δικαστήριο και σήμερα, η Ashley κατέθεσε επίσημη ανακοίνωση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, στην οποία υποστηρίζει ότι χειραγωγήθηκε για να πει ψέματα για ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από τον Manson.

Jenny.Gr

«Υπέκυψα στις πιέσεις από την Evan Rachel Wood και τους συνεργάτες της να κατηγορήσω τον Manson για βιασμό και κακοποίηση, ενώ δεν είναι αλήθεια». Υποστηρίζει ότι δέχτηκε πιέσεις, όχι μόνο από την πρώην σύζυγό του, η οποία έφτιαξε ντοκιμαντέρ για την κακοποιητική δράση του, αλλά και από άλλα φερόμενα θύματα, όπως η πρώην βοηθός του Manson, Ashley Walters, η ηθοποιός Esme Bianco και η πρώην κοπέλα του Ilma Gore.

Τώρα λοιπόν τα αλλάζει και υποστηρίζει ότι είχαν σύντομη, συναινετική σχέση το 2010, και το 2020 ήρθαν σε επαφή μαζί της τα θύματά του, προκειμένου να κάνουν ένα γκρουπ για τις εμπειρίες τους. «Θυμάμαι ότι η Wood με ρώτησε αν με είχε αλυσοδέσει, μαστιγώσει, δέσει, κόψει, παρενοχλήσει ενώ κοιμόμουν, βιαστεί. Είπε ότι όλα αυτά συνέβησαν στην ίδια και στις άλλες κυρίες και ότι κάθε λεπτό μαζί του ήταν λεπτό επιβίωσης. Όταν είπα όχι και ότι δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο, μου είπε ότι επειδή δεν το θυμόμουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν συνέβη κιόλας». Παρόλα αυτά, είχε φωτογραφηθεί για το People, αποκαλύπτοντας τα σωματικά της τραύματα.

Jenny.Gr

Πιστεύει λοιπόν ότι κατέληξε στο ότι της συνέβησαν όλα αυτά, επειδή της το έλεγαν συνέχεια τα άλλα θύματα. Παίρνει πίσω όλα όσα είπε για βία και μη συναινετικό σεξ. Κατηγόρησε επίσης τον δικηγόρο της ότι την πίεσε να πει ψέματα, πράγμα που ο ίδιος διαψεύδει.

Η απάντηση του Marilyn Manson τα τελευταία χρόνια παραμένει η ίδια. «Ποτέ δεν παρενόχλησα, κακοποίησα, βίασα, απείλησα ή έκανα sex trafficking αυτών των γυναικών. Οι κατηγορίες τους είναι εντελώς ψευδείς». Όσο για την πλευρά της Evan Rachel Wood: «Η Evan ποτέ δεν πίεσε ή χειραγώγησε την Ashley. Ήταν η Ashley που επικοινώνησε με την Evan για την κακοποίηση που υπέστη. Είναι ατυχές που η παρενόχληση και οι απειλές που έλαβε η Ashley μετά τη μήνυση, την οδήγησαν στο να αλλάξει την κατάθεσή της».