UPDATE #NOW

Ολέθρια Σχέση: Το remake με τη Lizzy Caplan και τον Joshua Jackson έχει ένα πολύ ενδιαφέρον trailer


Κλέλια Φατούρου

2 Μαρτίου 2023

Ολέθρια Σχέση: Το remake με τη Lizzy Caplan και τον Joshua Jackson έχει ένα πολύ ενδιαφέρον trailer
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου με 3 επεισόδια

Η ταινία του 1987 που αγάπησες γιατί είχε Glenn Close (θα μπορούσαμε και χωρίς τον Michael Douglas), επιστρέφει μετά από 36 χρόνια. Στο remake της Ολέθριας Σχέσης, θα δούμε τη Lizzy Caplan και τον Joshua Jackson, μέσα από μία σειρά 8 επεισοδίων.

«Η νέα σειρά θα εξερευνήσει τη μοιραία έλξη τους και τα διαχρονικά θέματα του γάμου και της απιστίας μέσα από σύγχρονες συμπεριφορές απέναντι σε δυνατές γυναίκες, διαταραχές προσωπικότητας και παιχνίδια ελέγχου.

Το trailer δείχνει την αρχή του ειδυλλίου, από το ασανσέρ, τη σχέση, μέχρι τη στιγμή που η Alex επισκέπτεται τη σύζυγο του Dan, που υποδύεται η Amanda Peet. Η ταινία του '87 έσκισε εισπρακτικά και έγινε πολιτιστικό ορόσημο, αλλά η Close διαφωνεί με το πώς φέρθηκαν στον ρόλο της, μία γυναίκα που πολεμούσε με θέματα ψυχικής υγείας.

«Θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες villains μέχρι σήμερα, και αυτό για εμένα είναι λάθος. Δεν την είδα ποτέ έτσι, αλλά έβλεπα τη λύπη της»

Αντίστοιχα, η διάδοχός της, Lizzy Caplan, λατρεύει την ταινία αλλά θεωρεί ότι χρειάζεται μία αναβάθμιση.

«Το 1987, μπορούσε να δεις μία ταινία για έναν παντρεμένο άντρα με παιδί, που έχει ταυτόχρονα δεσμό του σαββατοκύριακου. Το τρίτο πρόσωπο παθαίνει εμμονή μαζί του κι εμείς φεύγουμε από το σινεμά νιώθοντας ότι αυτή είναι η κακιά και αξίζει να πεθάνει. Αυτός ο καημένος άντρας που δεν έκανε κάτι λάθος και συνεχίζει τη ζωή με τη γυναίκα και το παιδί του», δήλωσε στο podcast Fresh Air.

Η ηθοποιός πιστεύει ότι αυτή η ταινία σήμερα βλέπεται αλλιώς και προκαλεί απορίες. «Τώρα είμαστε αλλιώς και μάς ενδιαφέρει το υπόβαθρο αυτής της γυναίκας και ξέρουμε ότι ο άντρας έχει τεράστια ευθύνη». Όσο για το πώς σκοπεύει να ενσαρκώσει την Alex Forrest, η απάντησή της είναι προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή. «Δεν είναι μελέτη για περίπτωση τρέλας, αλλά μία λυπημένη και μοναχική γυναίκα που πιέζεται από μία πολύ δύσκολη δουλειά. Προφανώς και υπάρχουν στοιχεία από την πρώτη ταινία, αλλά τώρα θα δούμε κι άλλα θέματα. Πατεράδες, κόρες, απομόνωση, διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης».

Η Glenn Close πάντως ανυπομονεί να δει τη νέα εκδοχή και ελπίζει ότι θα επιλέξουν την ιδέα που είχε και εκείνη αρχικά για τον δικό της ρόλο. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου με 3 επεισόδια και μετά θα δούμε 5 ακόμα, που θα βγαίνουν κάθε Κυριακή.