UPDATE #NOW

Η Jenna Ortega ήταν απολαυστική στο SNL: «Δεν είμαι όσο στριμμένη νομίζετε»


JTeam

12 Μαρτίου 2023

Η Jenna Ortega ήταν απολαυστική στο SNL: «Δεν είμαι όσο στριμμένη νομίζετε»
Αυτοσαρκάστηκε, έκανε αστεία για το Facebook και δεν το παράκανε με το Wednesday

Η Jenna Ortega έκανε το ντεμπούτο της στο SNL και ήταν απολαυστική. Αυτοσαρκάστηκε όσο έπρεπε, ο μονόλογος της δεν περιστρεφόταν γύρω από το Wednesday και η ίδια μίλησε λίγο για την εποχή που, ως παιδί, έπαιζε σε σειρές και ταινίες.

«Πολύς κόσμος νομίζει ότι είμαι σκοτεινή και στριμμένη στην πραγματική ζωή εξαιτίας των ρόλων που παίζω», είπε, αναφερόμενη και στο Scream VI. «Αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι. Πιστεύω κάτι έχει το πρόσωπό μου και, όταν το βλέπουν, σκέφτονται “Α ναι, ας του ρίξουμε αίμα”».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας της, έκανε ένα αστείο με το Facebook που, αν είσαι millenial που σέβεται τον εαυτό του, θα πάρεις σαν προσωπική επίθεση.

«Με ανακάλυψαν όταν η μαμά μου ανέβασε ένα βίντεό μου στο Facebook, κάτι που μου εξήγησαν ότι είναι κάπως σαν το TikTok αλλά με ρατσισμό αντί για χορό».

Το Wednesday, ευτυχώς, έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Το περιμέναμε, βέβεια - είναι ο λόγος που η Ortega έγινε viral και η σκηνή που χορεύει οριακά μας προκαλεί εφιάλτες, τόσο που την είδαμε να αναπαράγεται στο TikTok. Της άξιζε, ωστόσο.