UPDATE #NOW

Oscars 2023: Ο Jimmy Kimmel άφησε snacks στα καθίσματα των καλεσμένων - «Φάτο, πεινάς»


JTeam

13 Μαρτίου 2023

Oscars 2023: Ο Jimmy Kimmel άφησε snacks στα καθίσματα των καλεσμένων - «Φάτο, πεινάς»
Twitter/Ramin Setoodeh
Το κάνει κάθε φορά που παρουσιάζει, για φιλανθρωπικό σκοπό

Όπως όλα δείχνουν, ο Jimmy Kimmel αναγνωρίζει τη σημασία του να έχεις κάτι φας, όταν περιμένεις τόσες ώρες για να τελειώσει η τελετή. Ο δημοσιογράφος του Variety, Ramin Setoodeh βρέθηκε στα Όσκαρ και ανακάλυψε κάτω από τη θέση του ένα κουτί.

Είχε ένα μπουκάλι νερό, tamales, μία μεξικάνικη λιχουδιά, ένα πρέτζελ και ένα σημείωμα από τον Kimmel. «Φάτο. Πεινάς». Δεν ήταν όμως το μόνο που έλεγε. Στο υστερόγραφο έγραφε ότι έχει γίνει δωρεά εκ μέρους όλων τα καλεσμένων στην Τράπεζα Τροφίμων του Los Angeles.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το έκανε. Το 2018, τη δεύτερη φορά που παρουσίαζε τα Όσκαρ, είχε αφήσει ξανά ένα κουτί με σνακ κάτω από κάθε κάθισμα, εκείνη τη φορά πιο χιουμοριστικό. «Δεν θα ήταν σωστό να καθίσετε σε όλο αυτό χωρίς να έχετε σνακ. Σας παρακαλώ, μην τα πετάξετε πάνω μου. Υ.Γ: Έχει γίνει δωρεά εκ μέρους στην Τράπεζα Τροφίμων του Los Angeles». Επίσης, ασχολήθηκε περισσότερο γιατί τα κουτιά ήταν θεματικά, με αναφορές στις υποψήφιες ταινίες της χρονιάς. Φέτος βαρέθηκε λίγο, αλλά δεν πειράζει, γιατί ήταν για καλό σκοπό.

Jenny.Gr

Αν σκεφτείς ότι το φετινό μενού των Όσκαρ είναι βγαλμένο από βρετανική pub, μάλλον δεν θα χόρταιναν με τα πολύ μικρά fish and chips.