UPDATE #NOW

Η Μικρή Γοργόνα: Το τελικό trailer είναι εδώ, είναι εντυπωσιακό και θα σε γεμίσει νοσταλγία


Κλέλια Φατούρου

13 Μαρτίου 2023

Η Μικρή Γοργόνα: Το τελικό trailer είναι εδώ, είναι εντυπωσιακό και θα σε γεμίσει νοσταλγία
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 26 Μάϊου

Τα Oscars έγιναν η αφορμή για να δούμε ολοκληρωμένο το trailer της Disney ταινίας που έρχεται τον Μάιο. Αν και οι πρωταγωνίστριες Halle Bailey και Melissa McCarthy έλαβαν αρνητικά σχόλια γιατί διαφήμισαν στα Όσκαρ την ταινία, το trailer θα σου προκαλέσει μία νοσταλγική ανατριχίλα. Βοηθά και η αγγελική φωνή της Bailey.

Εδώ βλέπουμε τη διάσωση του Πρίγκιπα Έρικ από την Άριελ, τον πατέρα της, Τρίτονα, που ναι είναι ο Javier Bardem και φυσικά αποκαλύπτεται ολόκληρη η Ούρσουλα, που υποδύεται η McCarthy.

Μπορεί να αποτυπωθεί πετυχημένα η θάλασσα και ο κόσμος της σε live-action ταινία; Όλα δείχνουν πως ναι. Το trailer είναι γεμάτο μαγικές εικόνες, που δεν φτάνουν στην υπερβολή των ειδικών εφέ, η μουσική είναι ίδια με την animated εκδοχή, και μία συγκίνηση τη νιώσαμε, ενώ η Bailey είναι τόσο όμορφη και αθώα όσο και η Άριελ της παιδικής μας ηλικίας.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον μετρ των musicals, Rob Marshall, ενώ είναι βέβαιο πως, αυτή τη φορά, η Άριελ δεν είναι ανίσχυρη, ούτε υποτάσσεται σε έναν άντρα. Στις 26 Μαίου, θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.